Koordinate sreće

Koordinate sreće - Šćavina,Tomica | Caritasspiritistcenter.org

...te sreće. 97 likes. Personal blog. Koordinate sreće ... SRETNE KOORDINATE (@sretne.koordinate) • Фото и видео... ... ... Koordinate sreće - Home ... te sreće. 97 likes. Personal blog. Koordinate sreće. Popularna psihologinja razotkriva život u njegovim najzanimljivijim aspektima. Eseji i priče od kojih su sazdane Koordinate sreće svim odvažnim pustolovima pružaju alate za... Njena treća knjiga Koordinate sreće nova je knjiga eseja i članaka koji su od 2009. do 2012. godine objavljivani Planetopija vam poklanja 2 primjerka knjige Koordinate sreće autorice Tomi...

INFORMACIJA

AUTOR
Šćavina,Tomica
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Koordinate sreće.pdf

OPIS

Popularna psihologinja razotkriva život u njegovim najzanimljivijim aspektima Jedna od želja svojstvenih svim ljudima jest da pronađu sreću. No krije li se ona u traženju ili prihvaćanju? Je li sreća ono što nam poručuju nasmiješena lica s reklama, ili ona u sebi obuhvaća život u svoj njegovoj šarolikosti – i ono što smatramo sjajnim životnim trenucima, ali i sve ono što se krije u mraku? Je li izlaz u instant rješenjima i vanjskim blagodatima, ili, s druge strane, u odvažnosti potpunog prihvaćanja sebe? Nakon uspješnice Unutarnji kompas, Tomica Šćavina, popularna psihologinja i autorica, u Koordinatama sreće nastavlja razotkrivati život u njegovim najzanimljivijim aspektima i iscrtavati niti vodilje za sve one spremne za istraživanje beskrajnih prostranstava unutarnjeg svemira. Uči nas da su i sva loša stanja i emocije sastavni dio života te da gotovo uvijek u sebi kriju neprocjenjivo blago. Eseji i priče od kojih su sazdane Koordinate sreće svim odvažnim pustolovima pružaju alate za detekciju životnih zapleta, a interaktivna pitanja i pozivi na promišljanje utiru put osobnom rastu i slobodi. Tomica Šćavina popularna je psihologinja, kolumnistica i autorica. Posvetila se psihološkom radu u području osobnog razvoja unutar kojeg vodi i Terapiju pisanjem. Autorica je Unutarnjeg kompasa, zbirke eseja i kolumni, te romana Brod za Lajku.

Želite li pročitati knjigu?Koordinate sreće u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Šćavina,Tomica. Čitati Koordinate sreće Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE