Charlie i tvornica čokolade

Charlie i tvornica čokolade - Dahl, Roald | Caritasspiritistcenter.org

...i tvornica čokolade može se smatrati dječjim romanom, no ovo djelo zapravo je moderna bajka koja na fantastičan način progovara o nepravdi prema djeci ... Filmska preporuka: Charlie i tvornica čokolade - Osnovna ... ... . Glavni je junak dječak Charlie, čija obitelj živi siromašno u vrlo teškim uvjetima, u gladi i siromaštvu. Nadomak njihove kuće nalazila najveća i najpoznatija tvornica čokolade na čitavom svijetu - Wonkina tvornica čokolade, pored koje je Charlie svakog dana prolazio. Na putu do škole u zraku je osjećao miris čokolade. Jedino što je obitelji Bucket donosilo radost bile večernje priče djedova i baka. Charlie i tvo ... Charlie i tvornica čokolade • Film • TvProfil ... . Na putu do škole u zraku je osjećao miris čokolade. Jedino što je obitelji Bucket donosilo radost bile večernje priče djedova i baka. Charlie i tvornica čokolade predstavlja zabavan i bajkovit dječji roman u kojem se nalazi mnogo obilježja moderne bajke. U knjizi postoji puno toga nestvarnog i baš kao u svakoj drugoj bajci, tako i ovdje dobrota svaki put bude nagrađena. U središtu priče se nalazi dječak Charlie te četvero djece koji predstavljaju najgore m...

INFORMACIJA

AUTOR
Dahl, Roald
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Charlie i tvornica čokolade.pdf

OPIS

Priča se zasniva na trajnoj podsvjesnoj težnji djece da zagospodare carstvom slastica i bombona. Takvo carstvo, u ovom slučaju, predstavlja fantastična tvornica čokolade još fantastičnijeg gospodina Willyja Wonke za kojeg rade marljivi Oompa-Loompasi. Willy Wonka raspisuje svojevrsnu lutriju – u svoje čokolade stavlja pet zlatnih ulaznica koje će sretnim nalaznicima omogućiti posjet njegovoj tvornici u koju do tada, još nitko nije zavirio.

Želite li pročitati knjigu?Charlie i tvornica čokolade u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dahl, Roald. Čitati Charlie i tvornica čokolade Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE