Ysabel

Ysabel - Kay, Guy Gavriel | Caritasspiritistcenter.org

...is a fantasy novel by Canadian author Guy Gavriel Kay ... Ropa Interior, Home Shoes, Baño y Corsetería | Ysabel Mora ... ... Ysabel - Wikipedia ... is a fantasy novel by Canadian author Guy Gavriel Kay. It was first published in January 2007 by Viking Canada. It is Kay's first urban fantasy and his first book set outside his ...

INFORMACIJA

AUTOR
Kay, Guy Gavriel
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ysabel.pdf

OPIS

Ned Mariner nalazi se u Francuskoj sa svojim ocem, proslavljenim fotografom koji snima katedralu Saint-Sauveur u Aix-en-Provence. I otac i sin strepe za sudbinu Nedove majke, liječnice koja se priključila udruzi Liječnici bez granica i koja trenutno boravi u ratom razorenom Sudanu. Njoj to nije prvi put da vlastitu sigurnost stavlja na kocku kako bi pomogla onima kojima je najpotrebnije, a njezinu je hrabrost naslijedio i Ned. Ta će mu hrabrost uskoro i zatrebati. Za vrijeme razgledavanja i istraživanja predivne katedrale, Ned će upoznati Kate, američku studenticu na razmjeni sa zavidnim poznavanjem povijesti te francuske regije. No čak će se i Kate nemalo iznenaditi kad njih dvoje naiđu na stranca s nožem u ruci. Mislim da biste sada trebali otići, reći će im. Nabasali ste na rub jedne vrlo stare priče. Ovo nije mjesto za djecu. Vjerujte mi. U tom prastarom mjestu granice između živih i onih koji su odavno umrli tanke su, a Ned i njegova obitelj naći će se uvučeni u zlokobnu priču, dok mitske figure izranjaju iz nekih davno zaboravljenih sukoba i mijenjaju – ali i otimaju – živote.

Želite li pročitati knjigu?Ysabel u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kay, Guy Gavriel. Čitati Ysabel Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE