Dinosaur Cvjetko

Dinosaur Cvjetko - Kopjar, Mladen | Caritasspiritistcenter.org

...ur Cvjetko najviše na svijetu volio je cvijeće ... Čokoladne godine autora Mladen Kopjar | najbolje knjige ... ... . A onda se zaljubio u dinosauricu. Sve bi bilo u redu da ona nije bila nekoliko puta veća od njega. No Cvjetko se nije dao smesti. Upustio se u razne pustolovine kako bi osvojio njezino srce.. Dinosaur Cvjetko najviše na svijetu volio je cvijeće. A onda se zaljubio u dinosauricu. Sve bi bilo u redu da ona nije bila nekoliko puta veća od njega. No Cvjetko se nije dao smesti. Upustio se u razne pustolovine kako bi osvojio ... ČOKOLADNE GODINE - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... . Upustio se u razne pustolovine kako bi osvojio njezino srce.. Dinosaur Cvjetko, malen poput kokoši, živio je u velikom krdu koje je stalno trčkaralo u potrazi za hranom. Dinosaurima iz krda omiljeno jelo nisu bile ni kremšnite, ni šampite jer tada još nije bilo slastičarnica. Jeli su biljke, pa čak i ...

INFORMACIJA

AUTOR
Kopjar, Mladen
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dinosaur Cvjetko.pdf

OPIS

Dinosaur Cvjetko najviše na svijetu volio je cvijeće. A onda se zaljubio u dinosauricu. Sve bi bilo u redu da ona nije bila nekoliko puta veća od njega. No Cvjetko se nije dao smesti. Upustio se u razne pustolovine kako bi osvojio njezino srce..

Želite li pročitati knjigu?Dinosaur Cvjetko u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kopjar, Mladen. Čitati Dinosaur Cvjetko Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE