Analiza mlijeka i mliječnih proizvoda

Analiza mlijeka i mliječnih proizvoda - Božančić, Rajka | Caritasspiritistcenter.org

...ik „Analiza mlijeka i mliječnih proizvoda" napisan je prvenstveno za potrebe studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Kemijsko-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu, kao i za studente drugih fakulteta na kojima se proučava tehnologija mlijeka i ... Štetnost mlijeka i mliječnih proizvoda - Forum.hr ... ... Konzumiranje kravljeg mlijeka i mliječnih proizvoda značajno doprinosi očuvanju zdravlja tijekom vijelog životnog vijeka. No, na svjetskom tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda situacija se poboljšala u trećem tromjesečju 2012., kao rezultat smanjenih isporuka mlijeka i mliječnih proizvoda iz zemalja... mlijeka i mliječnih proizvoda. Princip metode bazira se na titraciji mlijeka 0,25 M natrijevom lu ... Analiza mlijeka i mliječnih proizvoda ... . No, na svjetskom tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda situacija se poboljšala u trećem tromjesečju 2012., kao rezultat smanjenih isporuka mlijeka i mliječnih proizvoda iz zemalja... mlijeka i mliječnih proizvoda. Princip metode bazira se na titraciji mlijeka 0,25 M natrijevom lužinom, a rezultati se izražavaju ...

INFORMACIJA

AUTOR
Božančić, Rajka
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Analiza mlijeka i mliječnih proizvoda.pdf

OPIS

Priručnik skupine autora namijenjen je prije svega studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta i drugih srodnih studija. Također može biti vrlo koristan svima koji rade u mljekarskog industriji. Predstavlja značajan doprinos domaćoj literaturi iz područja analitike mlijeka i mliječnih proizvoda. Ono što je posebna vrijednost je niz praktičnih savjeta za rad na analizama u laboratoriju.

Želite li pročitati knjigu?Analiza mlijeka i mliječnih proizvoda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Božančić, Rajka. Čitati Analiza mlijeka i mliječnih proizvoda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE