Proslava razvoda

Proslava razvoda - Dave, Laura | Caritasspiritistcenter.org

...azvoda ljudi su povrijeđeni i sama rastava je bolna i svakom pojedincu ostavlja duboke ožiljke ... Proslava godišnjice braka proslava je ... - Žena Vrsna ... . Proslava tog traumatičnog događaja sigurno nije rješenje za rane koji su nastale tokom cijelog procesa. Proslava ne može zacijeliti rane, ona ih tek "zamota u celofan i veže mašnicu na vrhu". Forsiranje zaborava i mirenja u lošem izboru ne čini izbor boljim i ne donosi praštanje ni ... Proslava razvoda prikazat će nam živote dviju žena koje se u istom trenutku nađu na suprotnim polovima braka. Uza sve što ih razdvaja - daljina, životne okolnosti, godine - Gwyn i Maggie imaju i nešto ... Proslava razvoda knjiga autora Dave, Laura - VBZ ... . Uza sve što ih razdvaja - daljina, životne okolnosti, godine - Gwyn i Maggie imaju i nešto zajedničko: obje znaju da stoje na velikoj životnoj prekretnici. Proslava razvoda prikazat će nam živote dviju žena koje se u istom trenutku nađu na suprotnim polovima braka. Uza sve što ih razdvaja - daljina, životne o...

INFORMACIJA

AUTOR
Dave, Laura
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Proslava razvoda.pdf

OPIS

Gwyn Huntington zna kako se priređuju zabave. A Hunt Hall, njezin savršen viktorijanski dom u Montauku, na najistočnijem dijelu Long Islanda, vidio je proslava i proslava. No na dan svoje trideset i pete godišnjice braka, Gwyn je pri kraju s pripremama za posljednju zabavu koju će tamo održati. Bit će to posljednji put da je prisutna u veselom metežu u Hunt Hallu. Posljednji će put odigrati ulogu gospođe Thomasa Huntingtona. U Montauku su proslave razvoda postale sasvim uobičajene, ako ne i mondene. A Gwyn je odlučila da će njezina biti nešto posebno.Ne tako daleko, tog istog jutra, Maggie Mackenzie sjedi na podu svog stana u Brooklynu i pokušava organizirati svoj novi život. Bivša novinarka, zaljubila se u divnog muškarca s kojim se i zaručila, a s njim planira i otvoriti restoran. To je i dan kada će upoznati roditelje svog zaručnika. No prigoda oko koje će se sastati s Nateovim roditeljima čini Maggie nemalo nervoznom. Proslava razvoda prikazat će nam živote dviju žena koje se u istom trenutku nađu na suprotnim polovima braka. Uza sve što ih razdvaja – daljina, životne okolnosti, godine – Gwyn i Maggie imaju i nešto zajedničko: obje znaju da stoje na velikoj životnoj prekretnici. Gwyn se dugo priprema¬la za ovaj dan: posljednji predvidljiv dan prije nesi-gurne budućnosti. Kako krenuti dalje kad je brak bio ono što ju je posljed¬njih trideset pet godina određivalo? Pred dvjema heroinama Proslave razvoda ista su pitanja: koliko se treba truditi kad je u pitanju ostanak s osobom koju volite? Prava na filmsku ekranizaciju ove prave ženske priče otkupio je Universal Studios za Echo Films, produkcijsku kuću Jennifer Aniston i Kristin Hahn.

Želite li pročitati knjigu?Proslava razvoda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dave, Laura. Čitati Proslava razvoda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE