Doba apsurdnosti

Doba apsurdnosti - Foley, Michael | Caritasspiritistcenter.org

...oley raspravlja o ovome mučnom problemu u svojoj knjizi Doba apsurdnosti, u kojoj na zabavan i domišljat način istražuje kako potreba za ispunjenjem obmanjuje ljude 21 ... Knjige iz filozofije ǀ Knjige iz sociologije ǀ ... - Ljevak ... . stoljeća u njihovu radu, ljubavi i starenju. Pritom se služi nizom izvora, od drevnih zapisa preko filozofskih i književnih djela do najnovijih istraživanja na ... Doba apsurdnosti book. Read 232 reviews from the world's largest community for readers. Ljudske želje nikada nisu bile toliko velike i brojne... Dobra je... Michael Foley raspravlja o ovome mučnom problemu u svojoj knjizi Doba apsurdnosti, u kojoj na zaba ... Doba apsurdnosti knjiga autora Foley, Michael - VBZ online ... ... . Ljudske želje nikada nisu bile toliko velike i brojne... Dobra je... Michael Foley raspravlja o ovome mučnom problemu u svojoj knjizi Doba apsurdnosti, u kojoj na zabavan i domišljat način istražuje kako potreba za ispunjenjem obmanjuje ljude 21. stoljeća u njihovu radu,...

INFORMACIJA

AUTOR
Foley, Michael
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Doba apsurdnosti.pdf

OPIS

Zašto nam moderan život ne dopušta da budemo sretniLjudske želje nikada nisu bile toliko velike i brojne… Dobra je vijest da najveći svjetski mislioci predlažu slične strategije za postizanje sreće. Loša je vijest da se pokazalo kako upravo njih moderan život najviše podcjenjuje. U svijetu koji nameće konzumaciju, površne međuodnose i trajnu mladost, često osjećamo nezadovoljstvo, tjeskobu i neprestano strahujemo da se svi drugi zabavljaju bolje od nas. Michael Foley raspravlja o ovome mučnom problemu u svojoj knjizi Doba apsurdnosti, u kojoj na zabavan i domišljat način istražuje kako potreba za ispunjenjem obmanjuje ljude 21. stoljeća u njihovu radu, ljubavi i starenju. Pritom se služi nizom izvora, od drevnih zapisa preko filozofskih i književnih djela do najnovijih istraživanja na polju psihologije i na ironičan način rasvjetljava apsurdnost suvremene kulture. Zaključno, ne osuđujući ni odbacujući pritom naše doba, predlaže strategiju koja nas navodi da prigrlimo moderan život, a ne samo da ga prihvatimo – ali prethodno moramo shvatiti da je apsurdnost nova uzvišenost.

Želite li pročitati knjigu?Doba apsurdnosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Foley, Michael. Čitati Doba apsurdnosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE