Mačka se uvijek dočeka na noge

Mačka se uvijek dočeka na noge - Storić, Šime | Caritasspiritistcenter.org

...a mačka je u zatvorenom sustavu za koji vrijedi zakon očuvanja kutne količine gibanja ... Mačka se uvijek dočeka na noge ... . Okretanje nekog dijela tijela u jednom smjeru mora se... Vrlo je zanimljiva teza ove knjige da ne samo da roditelji odgajaju svoju djecu, nego da i djeca odgajaju roditelje. Knjiga „Mačka se uvijek dočeka na noge" dobitnica je nagrade „Anto Gardaš". Šugarov primer savršeno potvrđuje legendu po kojoj se „mačka uvek dočeka na noge". Ne samo da nije imao nikakav prelom, već nijednu posekotinu, a ni ogrebotinu. Veterin ... Zašto se mačka dočeka na noge ... . Ne samo da nije imao nikakav prelom, već nijednu posekotinu, a ni ogrebotinu. Veterinar koji ga je pregledao uočio je samo nekoliko modrica u predelu pluća. Šugarova vlasnica, koja će ubuduće morati više da pazi na... Ova macka ne samo š...

INFORMACIJA

AUTOR
Storić, Šime
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačka se uvijek dočeka na noge.pdf

OPIS

Jednostavnim i preciznim žargonom autor nas uvodi u tinejdžerski svijet. Roman priča priču o dinamičnom dijelu odrastanja dječaka i djevojčica na kraju osmogodišnje škole, u vrlo osjetljivoj relaciji: pubertet – škola – ulica – obitelj. Vrlo je zanimljiva teza ove knjige da ne samo da roditelji odgajaju svoju djecu, nego da i djeca odgajaju roditelje. Knjiga „Mačka se uvijek dočeka na noge” dobitnica je nagrade „Anto Gardaš”.

Želite li pročitati knjigu?Mačka se uvijek dočeka na noge u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Storić, Šime. Čitati Mačka se uvijek dočeka na noge Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE