Majstor za gatke

Majstor za gatke - Dizdarević, Sanela | Caritasspiritistcenter.org

... MAJSTOR ZA GATKE. Prvi roman mlade Sanele Dizdarević plijeni svojom hrabrošću, smjelošću da se u prvi plan stavi čulnost, koja je regeneretor i lakmus odnosa prema drugima ... eMajstor.hr - izvođači, ponude i proizvodi za gradnju i obnovu ... ... От неудачника до богатейшего человека Азии... — Истории на vc.ru ... MAJSTOR ZA GATKE. Prvi roman mlade Sanele Dizdarević plijeni svojom hrabrošću, smjelošću da se u prvi plan stavi čulnost, koja je regeneretor i lakmus odnosa prema drugima. Majstor za gatke Biblioteka Publicistika. Автор. Sanela Dizdarević. Knjige za decu i mlade. Kućni majstor ili hausmajstor vrši sitne popravke u stanu, stambenoj zgr...

INFORMACIJA

AUTOR
Dizdarević, Sanela
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Majstor za gatke.pdf

OPIS

Prvi roman mlade Sanele Dizdarević plijeni svojom hrabrošću, smjelošću da se u prvi plan stavi čulnost, koja je regeneretor i lakmus odnosa prema drugima. Cogito je ustupio mjesto senzualnosti, fatalizam je mijena i dosjetka tjelesnog koji iz stranice u stranicu, ostajući sebi vjeran, dakle nestalan i spontan, prima osobine koje će njegovu elementarnost dovesti do niza eksplozija, do katarze poslije koje se počinju mijenjati svakodnevni životi junaka ovog odvažnog romana.

Želite li pročitati knjigu?Majstor za gatke u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dizdarević, Sanela. Čitati Majstor za gatke Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE