Iskustvo ekumenskih i religijskih susreta

Iskustvo ekumenskih i religijskih susreta - Zovkić, Mato | Caritasspiritistcenter.org

...djelo Iskustvo ekumenskih i religijskih susreta nesvakidašnje je i krajnje neobično štivo u našoj publicističkoj praksi ... PDF Ministarstvo znanosti I obrazovanja ... . Višestruko je izazovno i zaslužuje posebnu pažnju. Naime, pred nama je osobno, životno-historijsko svjedočanstvo grandiozne i učene ličnosti unutar kršćansko-teološkog... 85,00 kn. Iskustvo Božje riječi. Marinko Vidović.  Iskustvo ekumenskih i religijskih susreta. Autori: Mato Zovkić. Rimu i na stručnim simpozijima.K tome on piše o brojnim susretima i iskustvima pastoralnog i znans ... PDF Zbirka "Josip mrzljak" ... . Autori: Mato Zovkić. Rimu i na stručnim simpozijima.K tome on piše o brojnim susretima i iskustvima pastoralnog i znanstvenog rada s različitima što ovu knjigu čini zanimljivim svjedočanstvom ekumenskih i međureligijskih susretanja jednog katoličkog. Return t...

INFORMACIJA

AUTOR
Zovkić, Mato
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Iskustvo ekumenskih i religijskih susreta.pdf

OPIS

U ovoj knjizi poznati bibličar i teolog piše o svojim poznanstvima s muslimanima, pravoslavcima i Židovima u Bosni te s bibličarima reformatorskog usmjerenja za vrijeme studija na Papinskome biblijskom institutu u Rimu i na stručnim simpozijima. K tome on piše o brojnim susretima i iskustvima pastoralnog i znanstvenog rada s različitima što ovu knjigu čini zanimljivim svjedočanstvom ekumenskih i međureligijskih susretanja jednog katoličkog svećenika i teologa u svome vremenu.

Želite li pročitati knjigu?Iskustvo ekumenskih i religijskih susreta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zovkić, Mato. Čitati Iskustvo ekumenskih i religijskih susreta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE