Podigni i nauči-Životinje

Podigni i nauči-Životinje

...I NAUČI DRVENA SLAGALICA - Savremena, edukativna karta Srbije za decu ... Životinje: Kućni ljubimci, Domaće životinje... - OLX.ba ... . Na taj način deca uče i o raznim pojmovima, kao što su: životinje, muzički instrumenti, prevozna sredstva i dr. Naš moto "podigni i nauči" ima za cilj da deca kroz igru nauče nešto više o Srbiji. Knjigu možete preuzeti Podigni i nauči-Životinje u pdf epub formatu nakon besplatne registracije. Podigni prozorčić i otkrij raznolik svijet riječi i slika! Ova interaktivna slikovnica osmišljena je da oduševi i zainteresira najmlađe čitatelje! Opis oglasa. ŽIVOTINJE podigni i nauči ! ... PDF preuzimanje knjige Podigni i nauči-Životinje ... . ŽIVOTINJE podigni i nauči ! ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Podigni i nauči-Životinje.pdf

OPIS

Podigni prozorčić i otkrij raznolik svijet riječi i slika! Ova interaktivna slikovnica osmišljena je da oduševi i zainteresira najmlađe čitatelje!

Želite li pročitati knjigu?Podigni i nauči-Životinje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Podigni i nauči-Životinje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE