Tao te ching o umijeću sklada

Tao te ching o umijeću sklada - Tzu, Lao | Caritasspiritistcenter.org

... Ching - o umijeću sklada 199,00 kn Knjiga mudrih i dubokih uvida o životu i prirodi, pisanih u obliku pjesama, za koju se pretpostavlja da je napisana prije 2500 godina ... Lao Tzu i Tao Te Ching | Kineska Kultura ... . Predstavlja srž taoističke misli. Pisana silovitim jezikom punim smionih i bujnih izraza koji svoj najbolji oblik pronalaze u paradoksu. Ekskluzivno izdanje (luksuzno ilustrirano i opremljeno) drevnog kineskog teksta o taoizmu namijenjeno je svima koji žele živjeti u skladu s prirodom. Napisan približno u 6 st. pr. K., Tao Te Ching je remek-djelo kineskog mudraca Lao Tzua (ili Laozija), zapisničara na dvoru dinastije Zhou, Konfucijevog suvremenika i ... AKCIJA! Remek djelo Lao Tzua: Tao te ching - O umijeću ... ... . Napisan približno u 6 st. pr. K., Tao Te Ching je remek-djelo kineskog mudraca Lao Tzua (ili Laozija), zapisničara na dvoru dinastije Zhou, Konfucijevog suvremenika i utemeljitelja taoizma. Lao Tzu: Tao te ching - O umijeću sklada Ekskluzivno izda...

INFORMACIJA

AUTOR
Tzu, Lao
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tao te ching o umijeću sklada.pdf

OPIS

Ekskluzivno izdanje (luksuzno ilustrirano i opremljeno) drevnog kineskog teksta o taoizmu namijenjeno je svima koji žele živjeti u skladu s prirodom. Napisan približno u 6 st. pr. K., Tao Te Ching je remek-djelo kineskog mudraca Lao Tzua (ili Laozija), zapisničara na dvoru dinastije Zhou, Konfucijevog suvremenika i utemeljitelja taoizma. Iako je tekst nastao prije više od 2500 godina na Dalekom Istoku, koncepti i učenja koja iznosi nikad nisu bili relevantniji za suvremeni zapadni svijet. Lao Tzu donosi temeljnu mudrost življenja tvrdeći da pojedinci mogu postići ispunjenje živeći u skladu – ne samo s drugima, nego i s prirodom. Ovo ilustrirano izdanje u svili nezaobilazan je dodatak svakoj zbirci klasičnih duhovnih tekstova.

Želite li pročitati knjigu?Tao te ching o umijeću sklada u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tzu, Lao. Čitati Tao te ching o umijeću sklada Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE