Prirodno lijepa

Prirodno lijepa - Novosel, Mary | Caritasspiritistcenter.org

... lijepa Nema tagova PRIRUČNIK ZA IZRADU PRIRODNE KOZMETIKE Više od 150 recepata koji će vas pomladiti, učiniti lijepom i njegovanom ... Lijepa bez šminke: kako izbaciti make up, a i dalje ... ... . Nakon svega par mjeseci upotrebe, autorica jamči vidljive promjene na koži i kosi, kojima se brzo vraća tonus i sjaj te zdrav i njegovan izgled. Osim što garantira dobru zabavu, puno kreativnosti i eksperimentiranja, ova knjiga odlična je osnova za daljnje učenje i širenje interesa za zdravim životom i našom istinskom ljepotom. Prirodno lijepa. 1. rujna 2015 by Lidija Leave a Comment. Naravno, kada smo mlađi često ne razmišljamo puno o tome što nanosimo n ... PDF aromaradionica PRIRODNO LIJEPA - Ponuda Dana ... . Prirodno lijepa. 1. rujna 2015 by Lidija Leave a Comment. Naravno, kada smo mlađi često ne razmišljamo puno o tome što nanosimo na kožu i lice, iako je to nešto što bi nas definitivno trebalo zanimati. Obično reagiramo kada je već prekasno, odnosno kada nam se pojavi neki problem. samo prirodno Lak za kosu bez štetnih sastojak...

INFORMACIJA

AUTOR
Novosel, Mary
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Prirodno lijepa.pdf

OPIS

Priručnik za izradu prirodne kozmetike Više od 150 recepata koji će vas pomladiti, učiniti lijepom i njegovanom. Knjiga Prirodno lijepa prava je riznica prepuna korisnih savjeta i recepata koji će vam pomoći da saznate kako na prirodan način smiriti upaljenu kožu, napraviti vlastiti losion za sunčanje, skinuti neželjene dlačice ili izraditi kremu protiv bora, mlijeko za čišćenje lica i maslac za tijelo. Ako mislite da smo sve rekli, varate se. To je tek početak. Na stranicama ove knjige saznat ćete, ne samo kako napraviti prirodne i mirišljave preparate u kućnoj radinosti, nego ćete i na vlastitoj koži osjetiti da prirodna kozmetika vidljivo hrani i pomlađuje kožu a ono što je najvažnije, nema dodataka poput konzervansa, umjetnih emulgatora i boja te ostalih aditiva. Što čekamo? Vrijeme je za akciju. Nije fora biti lijep. S tim se rodiš. Ali duuuugo izgledati mlad. E, to je već umijeće. Recepti ljepote – otvaraju vam novi smjer u životu koji će vas potaknuti na razmišljanje i eksperimentiranje s prirodnim pripravcima. Oni su putokaz, a na svakom od vas je razvijati vlastiti istraživački duh, kreativno se igrati i izrađivati prirodne pripravke za njegu usana, kose, lica i tijela. Upoznajmo svoju kožu – nudi osnovne značajke o tipovima kože, njenoj građi, svojstvima i funkcijama. Tu su i dva brza testa uz pomoć kojih ćete lako odrediti svoj tip kože. Zašto baš prirodna kozmetika? – daje odgovor svima koji brinu o zdravlju i ljepoti jer je prirodna kozmetika zdrava, regenerirajuća i potpuno u skladu s našom kožom kojoj već nakon par mjeseci upotrebe vraća vitalnost i sjaj. Ovo je knjiga koja jamči dobru zabavu, kreativnost i nova iskustva pa je šteta propustiti priliku da naučite nešto novo i izgledate dobro vlastitim trudom.

Želite li pročitati knjigu?Prirodno lijepa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Novosel, Mary. Čitati Prirodno lijepa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE