Posljednji dan Isusov

Posljednji dan Isusov - Lohfink, Gerhard | Caritasspiritistcenter.org

...erhard Lohfink: Posljednji dan Isusov.U prvome dijelu knjige autor na temelju kritičkoga istraživanja evanđelja ispituje što se zaista toga ... PDF I. Opći Podatci O Vjeronauĉnom Satu ... ... Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500 kn Knjižara POGLAVLJE Isusov poslednji dan u hramu 111. POGLAVLJE Apostoli traže znak 112. POGLAVLJE Deset devica — pouka o spremnosti 113. POGLAVLJE Poređenje o talantima — pouka o marljivosti 114. POGLAVLJE Suđenje ovcama i jarcima ... Autor na temelju kritičkoga istraživanja evanđelja ispituje što se zaista toga jednog dana kad je Isus umro dogodilo u Jeruzalemu. Iz za ... Dušni dan - Don Bosco ... ... Autor na temelju kritičkoga istraživanja evanđelja ispituje što se zaista toga jednog dana kad je Isus umro dogodilo u Jeruzalemu. Iz zanimanja su svjesno iz... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Posljednji dan Isusov autora Lohfink, Gerhard. Pronađite najbolje cijene uz najveći i...

INFORMACIJA

AUTOR
Lohfink, Gerhard
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednji dan Isusov.pdf

OPIS

Što se uistinu dogodilo u muci Isusovoj?U prvome dijelu knjige autor na temelju kritičkoga istraživanja evanđelja ispituje što se zaista toga jednog dana kad je Isus umro dogodilo u Jeruzalemu. Iz zanimanja su svjesno izostavljena teološka tumačenja Muke koja su važna u drugome dijelu. U njemu se autor pita što je to uopće historijska činjenica je li povjesničar kadar išta istraživati kao činjenicu, a što već od samog početka ne bi bilo neko tumačenje. Takav pristup bacio je novo svjetlo na evanđeoska izvješća Muke.

Želite li pročitati knjigu?Posljednji dan Isusov u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lohfink, Gerhard. Čitati Posljednji dan Isusov Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE