Što sam učinila zbog ljubavi

Što sam učinila zbog ljubavi - Phillips, Susan Elisabeth | Caritasspiritistcenter.org

... trebala učiniti glumica koju je napustila sreća? Zacijelo ne bi smjela otići u Las Vegas ... U ljubavi Halit kao i Onur nikada ne priznaje poraz... | 24sata ... . Ne bi smjela naletjeti na mrskog kolegu s kojim je nekoć glumila, Bramwella Sheparda, muškarca koji je utjelovljenje samoga vraga. Start by marking "Što sam učinila zbog ljubavi (Wynette, Texas #5)" as Want to Read Quotes from Što sam učinila z... "She loved Bram in a clear-eyed way she'd never loved her ex-husband, no rose-colored glasses or mindless giddiness, no Cinderella fantasies... Sto sam ucinila zbog ljubavi PRESVLAKA.indd 1. Roman. Susan Elizabeth Phillips ŠTO SAM ... Što je najluđe što sam učinila zbog ljubavi? | Lifestyle ... ... Sto sam ucinila zbog ljubavi PRESVLAKA.indd 1. Roman. Susan Elizabeth Phillips ŠTO SAM UCˇINILA ZBOG LJUBAVI. Georgie York, nekoć slavnu zvijezdu omiljene televizijsk...

INFORMACIJA

AUTOR
Phillips, Susan Elisabeth
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Što sam učinila zbog ljubavi.pdf

OPIS

Georgie York, nekoć slavnu zvijezdu omiljene televizijske komedije suprug je zamijenio drugom ženom, popularnom glumicom. Georgienina filmska karijera je potonula, otac je izluđuje, a njezin javni imidž odvažne junakinje opasno se zaljuljao. Što bi trebala učiniti glumica koju je napustila sreća? Zacijelo ne bi smjela otići u Las Vegas… ne bi smjela naletjeti na mrskog kolegu s kojim je nekoć glumila, Bramwella Sheparda, muškarca koji je utjelovljenje samoga vraga… i, naravno, ne uplesti se u ružan incident koji će dovesti do skandaloznog bijega ljubavnog para. A upravo će to činiti i već u sljedećem trenutku naći će se u lažnom braku, imati lažnog supruga i možda (a možda ne) i lažni seksualni život. Dvoje neprijatelja naći će se tako u neobičnoj situaciji u kojoj najsnažniji osjećaji mogu nositi zapanjujuće maske. A krije li se ispod njih uistinu mržnja… ili možda ljubav? Što sam učinila zbog ljubavi još je jedna duhovita priča iz pera najomiljenije američke spisateljice ljubavnih romana Susan Elizabeth Phillips. Njezini su romani prave ljubavne priče u kojima su likovi obično uspješni poslovni ljudi, sportaši ili glumci često spremni zapostaviti svoju karijeru zbog iznenadnih ljubavi. Na hrvatskom je jeziku objavljen dugi niz njezinih velikih hitova poput romana Evin grijeh, Rođeni šarmer, Najbolji komad, Šminkerica, Ti si dobro znao tko sam ja, Dođi i poljubi me! te mnogih drugih. Roman Što sam učinila zbog ljubavi s engleskoga je prevela Andrea Pongrac.

Želite li pročitati knjigu?Što sam učinila zbog ljubavi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Phillips, Susan Elisabeth. Čitati Što sam učinila zbog ljubavi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE