Izgubljen u internetu

Izgubljen u internetu - Bošnjak, B. | Caritasspiritistcenter.org

...en u internetu book. Read reviews from world's largest community for readers ... Izgubljen u internetu ... . Razvlašćivanje zbilje i svijet kao deponij potrošenih vječnosti, o... II►Branimir Bošnjak: Izgubljen u internetu hrvatsko društvo pisaca, Zagreb, 2009., meki uvez, 73. Branimir Bošnjak: Izgubljen u internetu. Cijena. 30 kn ~ 4 €. Gdje kupiti IZGUBLJEN U INTERNETU - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu. Izgubljen u ... Izgubljen u Americi | Delfi knjižare | Sve dobre knjige na jednom mestu ... . Izgubljen u...

INFORMACIJA

AUTOR
Bošnjak, B.
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Izgubljen u internetu.pdf

OPIS

Najnovija zbirka poezije dobitnika Goranova vijenca za 2009. godinu. Pjesnik analizira svijet kao neumitno prazno i urušeno mjesto koje nudi još samo mehanizme simulacije i proizvodnju virtualnog. Ove pjesme – mini eseji (Bošnjakovi novi prilozi žanru pjesme u prozi) problematiziraju smrt, ljubav, preostale istine, život kao prazninu koja se preispituje. Iako svijet više nitko ne shvaća ozbiljno, a ljubav samo ponavlja potrošeni svijet i sebe u svijetu potrošenosti, u pjesmama je moguće iščitati autorovu čežnju za odavno odbačenim značenjima, za popunjavanjem opustošenih mjesta kakvim-takvim smislovima pred našim konačnim pripremama za brisanje i nestanak. U ovoj je zbirci pjesnik istovremeno emocionalni sudionik, svjedok, ali i temeljiti istraživač svih aspekata jezičnog koda.

Želite li pročitati knjigu?Izgubljen u internetu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bošnjak, B.. Čitati Izgubljen u internetu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE