Palačinke slane i slatke

Palačinke slane i slatke - Biluš, Ivanka, Brkan, Božica | Caritasspiritistcenter.org

... pažnju da ne sipate previše smese kako bi vam palačinke bile što tanje ... Slané palačinky se sýrem ... ... Zapečene palačinke: Savršene slane i slatke poslastice - Fagor.rs ... pažnju da ne sipate previše smese kako bi vam palačinke bile što tanje. 3. Kad palačinka počne da se odvaja od tiganja, vreme je da je okrenete 4. Ostalo vam je još da ih nafilujete po želji - da li će biti slatke ili slane, sami odučite. Bilo sa kremom, džemom, orasima ili stare dobre sa šećerom . Naravno, pecu se palacinke svih mogucih boja, okusa, velicine... Iako vec ima masu recepta na Coolki, evo da dodam i ja svoje, englesku i americku verziju i jos nekoliko ideja za slatke i slane palacinke koje sam pripremila u posljednjih par godina pa izaberite! Za slatke zapečene palačinke, nafilujte palačinke kremom, medom, džemom; Uvijte ih u rolnice, pospite šećerom, oras...

INFORMACIJA

AUTOR
Biluš, Ivanka, Brkan, Božica
DIMENZIJA
8,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Palačinke slane i slatke.pdf

OPIS

PALAČINKE SLANE I SLATKE – MALA ŠKOLA KUHANJA Ova knjižica s raznovrsnim receptima za pripremu palačinki naći će mjesto u kuhinji svakog početnika ali i naprednijeg kuhara. Početnike će voditi korak po korak, a majstore potaknuti na vlastite kreacije i inovacije. Slano ili slatko – svako će nepce naći nešto za sebe!

Želite li pročitati knjigu?Palačinke slane i slatke u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Biluš, Ivanka, Brkan, Božica. Čitati Palačinke slane i slatke Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE