Moja mama je okrugla kao kugla

Moja mama je okrugla kao kugla - Masaracchia, Regina | Caritasspiritistcenter.org

...nici je posebno naglašeno prirodno ophođenje s trudnoćom i porodom, a interesantno je i to što se o mami cijelo vrijeme brine njena osobna primalja i što mama planira porod kod kuće ... MAMA JE PREVARILA OČUHA SA 16 MUŠKARACA: On je divan... ... . Ovo je slikovnica za djecu koja očekuju brata i za sestru, kao i za njihove roditelje. Regina Masaracchia. Opis. Paulovi i Sophieni roditelji objavljuju svojoj djeci veliku vijest: mama je trudna i uskoro će dobiti bebu! Sophie je još mala, ali šestogodišnji Paul ima puno pitanja, on želi točno znati što se to događa u maminom trbuhu. Čudna mu je činjenica da mamin trbuh iz dana u dan postaje sve veći. Ova slikovnica će znatiželjnoj djeci, odgo ... MOJA MAMA JE OKRUGLA KAO KUGLA | superknjizara.hr ... . Čudna mu je činjenica da mamin trbuh iz dana u dan postaje sve veći. Ova slikovnica će znatiželjnoj djeci, odgo...

INFORMACIJA

AUTOR
Masaracchia, Regina
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja mama je okrugla kao kugla.pdf

OPIS

Paulovi i Sophieni roditelji objavljuju svojoj djeci veliku vijest: mama je trudna i uskoro će dobiti bebu! Sophie je još mala, ali šestogodišnji Paul ima puno pitanja, on želi točno znati što se to događa u maminom trbuhu. Čudna mu je i činjenica da mamin trbuh iz dana u dan postaje sve veći. Ova slikovnica će znatiželjnoj djeci, odgovoriti na brojna pitanja o trudnoći, i to na način prilagođen djeci, uz puno simpatičnih ilustracija koje pomažu da djeca što bolje shvate odgovore na postavljena pitanja. U slikovnici je posebno naglašeno prirodno ophođenje s trudnoćom i porodom, a interesantno je i to što se o mami cijelo vrijeme brine njena osobna primalja i što mama planira porod kod kuće.Naravno da bi sve izgledalo idealno autorice nisu zaboravile naglasiti i praktične savjete o dojenju a i to da Paulova mama redovito posjećuje grupu za potporu dojenja čemu se Paul i Sophie posebno raduju. U prilogu se nalaze informacije za buduće roditelje vezane uz temu dojenje (uključuje i produženo dojenje kao i dojenje djece u tandemu), bonding i izbor mjesta poroda. Ovo je slikovnica za djecu koja očekuju brata i za sestru, kao i za njihove roditelje.

Želite li pročitati knjigu?Moja mama je okrugla kao kugla u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Masaracchia, Regina. Čitati Moja mama je okrugla kao kugla Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE