Tehnička dijagnostika i monitoring u industriji

Tehnička dijagnostika i monitoring u industriji - Novinc, Željko: Halep, Amir | Caritasspiritistcenter.org

...a dijagnostika i monitoring u industriji ... Planiranje održavanja - Wikipedija ... . Autor: Željko Novinc, Amir Halep Izdavac Kigen Zagreb Godina: 2010. Br.strana: 300 Povez: meki Ova knjiga na jednostavan i lak način opisuje najvažnije metode i načela tehničke dijagnostike (prvenstveno u industriji) te daje osnovne upute za... TEHNIČKA DIJAGNOSTIKA I MONITORING Kao važno pravilo valja uočiti da svako trajno povećanje nadtemperature izolacije za 10oC skraćuje životnu dob na pola! Kvar izolacije namot-masa vodi do velikih struja prema masi koje uzrokuju nereverzibilna oštećenja paketa, čak tolikih razmjera da se... II►NOVINC - TEHNIČKA DIJAGNOSTIKA ... Stručni seminar: Tehnička dijagnostika, monitoring i održavanje... ... ... II►NOVINC - TEHNIČKA DIJAGNOSTIKA I MONITORING U INDUSTRIJI strj NOVINC, HALEP KIGEN ZG...

INFORMACIJA

AUTOR
Novinc, Željko: Halep, Amir
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Tehnička dijagnostika i monitoring u industriji.pdf

OPIS

U ovoj knjizi autori opisuju najvažnije metode i načela tehničke dijagnostike u industriji. Nadalje, daju upute za organizaciju i praktičnu provedbu tehničke dijagnostike i monitoringa kako bi čitateljima dali pouzdan vodič za implementaciju metoda tehničke dijagnostike. Knjiga će doprinjeti boljem i lakšem razumijevanju problematike stručnjacima i zaposlenicima u održavanju tehničkih sustava u industriji. Predavačima te polaznicima tečajeva iz tematike knjiga će biti izvrsan praktični podsjetnik i stalan suputnik u svakodnevnoj praksi tehničke dijagnostike i monitoringa. Knjiga je ujedno i koristan izvor potrebnih podataka iz područja dijagnostike i monitoringa.

Želite li pročitati knjigu?Tehnička dijagnostika i monitoring u industriji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Novinc, Željko: Halep, Amir. Čitati Tehnička dijagnostika i monitoring u industriji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE