Smrt u rimskim ruševinama

Smrt u rimskim ruševinama - Prodanović, Živko | Caritasspiritistcenter.org

...rimskim ruševinama Živko Prodanović Drugi roman hrvatskog pisca, autora brojnih pripovjedaka i radio-drama, najčešće znanstveno-fantastičnog tematskog kruga, ali i tema iz urbanog života i života zagrebačkih Židova ... Prodanović, Živko: Smrt u rimskim ruševinama ... . Radnja ovog romana odvija se u razrušenom svijetu nakon nuklearnog rata. Ljudska zajednica nosi biljeg nuklearne pošast... Okupljenima u plemena ili porodice, preostalo im je da se suoče sa surovostima preživljavanja poput njihovih predaka otprije više desetaka tisuća godina. Takav je budući svijet zamislio jedan od doajena hrvatske fantastike Živko Prodanović, u svom najnovijem romanu "Smrt u rimskim ruševinama". Jedan od ponajboljih hrvatskih pisaca znanstvene fantastike Živko Prodanović ... Smrt U Rimskim Ruševinama, Živko Prodanović | Abrakadabra ... ... . Takav je budući svijet zamislio jedan od doajena hrvatske fantastike Živko Prodanović, u svom najnovijem romanu "Smrt u rimskim ruševinama". Jedan od ponajboljih hrvatskih pisaca znanstvene fantastike Živko Prodanović, autor nagrađenog SF romana Tamara, u svom je novom romanu još jednom za...

INFORMACIJA

AUTOR
Prodanović, Živko
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Smrt u rimskim ruševinama.pdf

OPIS

Jedan od ponajboljih hrvatskih pisaca znanstvene fantastike Živko Prodanović, autor nagrađenog SF romana Tamara, u svom je novom romanu još jednom zakoračio u budućnost, iako u njoj pronalazi tek jedan srušeni svijet i rijetke preostatke ljudske rase.Ta daleka budućnost ujedno je i prošlost. Vremenski tokovi nisu poremećeni, no razvoj ljudske civilizacije je prekinut, uništen gotovo do apokaliptičnih razmjera i vraćen na razinu prapočetka. S gorkom spoznajom o nekadašnjim dosezima i velikom padu, spoznajom koja možda u sebi sadrži snagu za početak nečega novoga. Je li budući novi vođa, inače prvi čovjek u obnovljenom ljudskom obličju, spreman na sebe preuzeti teret odgovornosti i hoće li svoju tjelesnu i umnu nadmoć iskoristiti za opće dobro? Što će se dogoditi u međuvremenu, kada divlje žene-ratnice napadnu mirne lovačke porodice u rimskim ruševinama? Kako će završiti traganje jednog Jehohane? Odgovori na ta i još mnoga druga uznemirujuća pitanja od kojih je satkana ova budućnost neće se svidjeti svakomu. Da bi se došlo do završnog pitanja, očekivanog u sadašnjosti, zanimljivog i zabrinjavajućeg u budućnosti, pitanja o kojem ovisi sve: jesu li nasilje i teret rata sastavni dio čovjekova bića?

Želite li pročitati knjigu?Smrt u rimskim ruševinama u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Prodanović, Živko. Čitati Smrt u rimskim ruševinama Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE