Neuronutricionizam – prehrana prema emocijama

Neuronutricionizam – prehrana prema emocijama - Krstinić, Sandi | Caritasspiritistcenter.org

...euronutricionizam-Prehrana prema emocijama u Hrvatskoj je objavljena 2009 ... Neuronutricionizam - Antikvarijat Bono ... . a godinu dana kasnije u izdanju uglednog njemačkog izdavača Windpferd tiskana je na njemačkom jeziku čime se hrvatska publicistika približava tržištu od 100 milijuna ljudi. NEURONUTRICIONIZAM - PREHRANA PREMA EMOCIJAMA has 5 members. Prva hrvatska knjiga o neuronutricionizmu u kojoj se iznose nove medicinske spoznaje o... Kako je već ranije knjiga „Neuronutricionizam-Prehrana prema emoci ... KOK 23 Knjiga.indd | Neuronutricionizam ... ... Kako je već ranije knjiga „Neuronutricionizam-Prehrana prema emocijama" sa hrvatskog prevedena i na njemački jezik kojim u svijetu govori oko 100 milijuna ljudi dolazimo do brojk...

INFORMACIJA

AUTOR
Krstinić, Sandi
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Neuronutricionizam – prehrana prema emocijama.pdf

OPIS

U ovom djelu autor mr. sc. Sandi Krstinić, dr. med. daje pregled fiziologije nastanka ljudskih osjećaja jednostavnim jezikom svakom razumljivom iznose se teze originalnog novog načina prehrane utemeljenog na neuro nutritivnoj znanosti koja je u začetku svog razvoja. Daje se presjek danas poznatih činjenica iz farmakologije, psihologije, nutricionizma i medicine uz dodatak znanja iz povijesti i duhovnosti te medicinskih istraživanja koja će tek biti objavljena a sa ciljem razotkrivanja vječite ljudske težnje za ovladavanjem prirodom ljudskih emocija. Zašto smo ljuti a kada tjeskobni, kada biti tužan a kako sretan može se saznati na stranicama ove knjige i naučiti kako upravljati našim i tuđim osjećajima. Koja bi hrana mogla biti odgovorna za nastanak koje emocije, zašto crveno meso može poticati agresiju a zašto mlijeko umiruje iako su oboje proteinske namirnice, što je neurotransmiter i što su to već Hipokrat i Aristotel znali a moderna znanost tek danas otkriva na njihovim temeljima.

Želite li pročitati knjigu?Neuronutricionizam – prehrana prema emocijama u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Krstinić, Sandi. Čitati Neuronutricionizam – prehrana prema emocijama Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE