Uvod u biokemiju

Uvod u biokemiju - Petrović, Siniša | Caritasspiritistcenter.org

...iokemiju objašnjava na jasan i sažet način osnovne principe biokemije i kemijsku građu organizma ... PBF.hr - PBF ... . Ovaj je udžbenik namijenjen studentima Poljoprivrednoga odjela Veleučilišta u Rijeci, ali može biti koristan i studentima stručnih studija koji u svom programu imaju biokemiju. Uvod u biokemiju Rijeka: Veleučilište u Rijeci, 2008 CROSBI ID: 598460 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Naslov Uvod u biokemiju (Introduction to Biochemistry) Autori Petrović, Siniša Vrsta obrazovnog ... Uvod u biokemiju - hr.eferrit.com ... . Naslov Uvod u biokemiju (Introduction to Biochemistry) Autori Petrović, Siniša Vrsta obrazovnog materijala Ostalo (nedefinirano) Izdavač ... Uvod u biokemiju 8 Laboratorijske vjebe Vjebe se odravaju u 6 termina Za svaku vjebu potrebno se pripremiti prouiti teoriju i pokuse u praktikumu na poetku svake vjebe kratka pitanja vezana uz teoriju vjebe - bodovanje Za vjebe potrebno: Laboratorijski mantil Kalkulator Prakt...

INFORMACIJA

AUTOR
Petrović, Siniša
DIMENZIJA
8,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvod u biokemiju.pdf

OPIS

UVOD U BIOKEMIJU: za studente mediteranske poljoprivrede i vinarstva Uvod u biokemiju objašnjava na jasan i sažet način osnovne principe biokemije i kemijsku građu organizma. Ovaj je udžbenik namijenjen studentima Poljoprivrednoga odjela Veleučilišta u Rijeci, ali može biti koristan i studentima stručnih studija koji u svom programu imaju biokemiju. U prvom dijelu udžbenika opisana je struktura i funkcija najvažnijih organskih spojeva koji izgrađuju kako biljne tako i životinjske organizme. Drugi dio teksta bavi se najvažnijim biokemijskim procesima u organizmu, odnosno u osnovnim crtama opisuje metabolizam. Autor je nastojao primjerima ukazati i na praktično značenje nekog biokemijskog procesa ili korištenje određenih tvari u poljoprivredi ili prehrambenoj industriji.

Želite li pročitati knjigu?Uvod u biokemiju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Petrović, Siniša. Čitati Uvod u biokemiju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE