Katalog svemira

Katalog svemira - Mahy, Margaret | Caritasspiritistcenter.org

... svemira book. Read 43 reviews from the world's largest community for readers ... Uticaj Svemira | Дискография | Discogs ... ... Katalozi objekata dalekog svemira - Wikipedija ... svemira book. Read 43 reviews from the world's largest community for readers. Tycho is obsessed with his hopeless love for the beautiful Angela M... Katalog svemira. Novozelandska književnica Margaret Mahy rođena je 1936. u Whakataneu. Kao i majka junakinje ovog romana, živi u kući. koju je sama izgradila na osami ...

INFORMACIJA

AUTOR
Mahy, Margaret
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Katalog svemira.pdf

OPIS

Katalog svemira je romantičan i intrigantan roman za mlade. U središtu priče je dvoje novozelandskih tinejdžera, najboljih prijatelja unatoč svemu što ih razdvaja. Tycho Potter je neugledni štreber, a Angela May školskakraljica za kojom dečki luduju. Tychova je obitelj puna problema, dok Angela živi s majkom, u oskudici visoko u brdima, i nikada nije upoznala oca. Kada se obrati čovjeku u kojem ga naslućuje, pokreće se vrtlog dramatičnih događaja i prijateljstvo s Tychom prerasta u nešto više…***Novozelandska književnica Margaret Mahy rođena je 1936. u Whakataneu. Kao i majka junakinje ovog romana, živi u kući. koju je sama izgradila na osami ponad Guvernerova, zaljeva. Svoju prvu priču napisala je u dobi od sedam godina, a prije profesionalne spisateljske karijere radila je kao knjižničarka. Objavila je preko stotinu djela i osvojila brojne međunarodne nagrade, među kojima je i Andersenova (2006). Također je dvostruka dobitnica prestižne Medalje Carnegie za “The Haunting” i “The Changeover”, a roman “Katalog svemira” (The Catalogue of the Universe), ovjenčan je nagradom Phoenix. Omiljene su joj književne teme odrastanje i fino tkanje obiteljskih odnosa.

Želite li pročitati knjigu?Katalog svemira u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mahy, Margaret. Čitati Katalog svemira Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE