Zašto gotovo sigurno ima Boga – Sumnja u Dawkinsa

Zašto gotovo sigurno ima Boga – Sumnja u Dawkinsa - Ward, Keith | Caritasspiritistcenter.org

...tovo sigurno ima Boga. Sumnja u Dawkinsa ... PDF Hownewis„New Atheism"? - uibk.ac.at ... ... ZAŠTO GOTOVO SIGURNO IMA BOGA - sumnja u Dawkinsa - Keith ... ... tovo sigurno ima Boga. Sumnja u Dawkinsa. Ovo je uzbudljiv, utemeljen i duhovit odgovor na bestseler Richarda Dawkinsa „Iluzija o Bogu" koju je napisao njegov kolega s Oxforda, filozof i teolog Keith Ward, koji se već u naslovu ove knjige poigrao s naslovom četvrtoga poglavlja Dawkinsove knjige tako da je njegov „nema" pretvorio u „ima". Zašto gotovo sigurno ima Boga Sumnja u Dawkinsa Ovo je uzbudljiv, utemeljen i duhovit odgovor na bestseler Richarda Dawkinsa „Iluzija o Bogu" koju je napisao njegov kolega s Oxforda, filozof i teolog Keith Ward, koji se već u naslovu ove knjige poigrao s naslovom četvrtoga poglavlja Dawkinsove knjige tako da je njegov „nema" pretvorio...

INFORMACIJA

AUTOR
Ward, Keith
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto gotovo sigurno ima Boga – Sumnja u Dawkinsa.pdf

OPIS

Zašto gotovo sigurno ima Boga. Sumnja u Dawkinsa Ovo je uzbudljiv, utemeljen i duhovit odgovor na bestseler Richarda Dawkinsa „Iluzija o Bogu“ koju je napisao njegov kolega s Oxforda, filozof i teolog Keith Ward, koji se već u naslovu ove knjige poigrao s naslovom četvrtoga poglavlja Dawkinsove knjige tako da je njegov „nema“ pretvorio u „ima“. „Proteklih su godina Alister McGrath, teolog s doktoratom iz molekularne biologije, i John Lennox, izvanredni profesor matematike na Oxfordu, napisali izvrsnu knjigu koja odgo­vara na Dawkinsove argumente. Sada je moj red da se opet pridružim oksfordskoj raspravi “o Bogu“, piše u uvodu, sada već umirovljeni profesor. Ovo je još jedna replika Dawkinsu od strane jednoga od onih vjernika u Boga kojega Dawkins opi­suje kao »uvjerljivo najneugodniji lik u čitavoj fikciji«.

Želite li pročitati knjigu?Zašto gotovo sigurno ima Boga – Sumnja u Dawkinsa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ward, Keith. Čitati Zašto gotovo sigurno ima Boga – Sumnja u Dawkinsa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE