Inicijacija

Inicijacija - Haich, Elisabeth | Caritasspiritistcenter.org

...acija (lat. initiatio, posveta), postupak upućivanja u principe, tajne ili tehnike rada ... Jutarnji list - Najmanje 30 mladića umrlo je u brutalnim ... ... .Kod primitivnih plemena, to je svečanost kojom su mladi putem obreda postajali punopravni članovi zajednice. Sastoji se od ispita, iskušenja, obrezivanja, prividnog ubijanja koje simbolizira smrt i ponovno rađanje, kao i pouka o religiji, tradiciji i sličnom. Inicijacija uvodi neofita u svijet duhovnih vrijednosti, u sakralno. Zato se ovdje ne radi o poduci u modernom značenju riječi. Inicijacija jest naročit ... INICIJACIJA - najnovije objave | 24sata ... . Zato se ovdje ne radi o poduci u modernom značenju riječi. Inicijacija jest naročiti pedagoški postupak, ali njena svrha nije stjecanje znanja, ona je zapravo proces duhovne obnove i ima odraz na čitavo ljudsko biće. Dajte, nije bila greška, svi to znamo, to je bila inicijacija, a ja hoću da znam koji je klan u pitanju. 0. Ninina inicijacija će biti sutra navačer, u ponoć. 0. Možda je to bila inicijacija za bandu. 0. Ovo bi mogla biti inicijacija u kult, a ne potezi jedne osobe. 0. Inicijacija je poput otvaranja vr...

INFORMACIJA

AUTOR
Haich, Elisabeth
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Inicijacija.pdf

OPIS

Elisabeth Haich rođena je Mađarskoj. Između dva svjetska rata postaje poznata u europskim razmjerima kao vrsna pijanistica i kao odlična kiparica. Razvijene umjetničke sposobnosti vjerojatno su posljedica iznimnog senzibiliteta i paranormalnih očitovanja pa u tom razdoblju surađuje s eminentnim umjetnicima, piscima i znanstvenicima. Jedan od njih je i Paul Brunton, poznati putopisac. U tom razdoblju počinje proučavati mnoge paranormalne pojave skupa s psiholozima, liječnicima i drugim znanstvenicima. Nakon rata prisiljena je iseliti u Švicarsku gdje osniva svoju fondaciju koji vodi sve do svoje nedavne smrti. Između ostalog, spomena je vrijedno njeno proučavanje duševnih oboljenja. U suradnji s psihijatrijskim klinikama postiže veliki napredak u liječenju, poglavito shizofrenih bolesnika. Inicijacija je njezina autobiografska knjiga isprepletena remisijama” o Egiptu. Stoga o inicijaciji govori kao o stadiju ubrzane evolucije svijesti izmjenjujući sadašnjost s prošlošću u jednom nizu događaja koji nastaju kao posljedica uzroka. Inicijacija se s pravom može nazvati kultnom knjigom koja budi interes za drevni Egipat.

Želite li pročitati knjigu?Inicijacija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Haich, Elisabeth. Čitati Inicijacija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE