Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju

Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju - Skupina Autora | Caritasspiritistcenter.org

...DAJEŠ, nigdje ne upisuj CVC/CVV broj svoje debitne ili kreditne kartice ... Najznačajnije bolesti i štetnici biljaka - Eko proizvodnja | Agroklub.com ... . Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila... Heinz Butin, Franz Nienhaus, Bernd Boehmer: Atlas bolesti i štetnik ... Svet Biljaka › Forums › DRVEĆE I ŽBUNJE › Listopadno drveće... ... ... Heinz Butin, Franz Nienhaus, Bernd Boehmer: Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju. (0s). Add your review. zaduženima za zaštitu prirode i okoliša, nužno zatrebati ovaj priručnik koji omogućuje i pojednostavljuje prepoznavanje i razlikovanje šteta od raznovrsnih uzročnika na čak 59 vrsta drveća i... Knjiga sadrži 520 detaljnih fotografija...

INFORMACIJA

AUTOR
Skupina Autora
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju.pdf

OPIS

Neophodno zelenilo koje ukrašava naš okoliš i čini nam život ugodnijim i zdravijim podložno je sve više raznoraznim bolestima i štetnicima. Odnjegovati višegodišnje ukrasno stablo ili raskošne grmove nije baš lako te ne smijemo dozvoliti da ih naprasno izgubimo budući da mnoge nepoželjne pojave ugrožavaju drveće i grmlje te neizravno nas same, a mi, nažalost, o tome za sada neznamo dovoljno. Zbog svega toga javlja se potreba za dodatnom edukacijom o ovoj problematici, stoga će svim ljubiteljima prirode, učenicima, studentima, a naročito zaduženima za zaštitu prirode i okoliša, nužno zatrebati ovaj priručnik koji omogućuje i pojednostavljuje prepoznavanje i razlikovanje šteta od raznovrsnih uzročnika na čak 59 vrsta drveća i grmlja, i to na osnovi jednostavnih, izvana vidljivih obilježja. U njemu su također navedene i mogućnosti otklanjanja i suzbijanja nepoželjnih pojava. Knjiga sadrži 520 detaljnih fotografija u boji te stručne opise koje su pripremili, prevodili, recenzirali i lektorirali dokazani stručnjaci i znanstvenici.

Želite li pročitati knjigu?Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Skupina Autora. Čitati Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE