Mali koraci za nove roditelje

Mali koraci za nove roditelje - Briggs, Sandy | Caritasspiritistcenter.org

...ri knjige "Mali koraci za nove roditelje": Kakva krasna knjiga! Ideja da se roditeljima daju kratke i korisne informacije na tjednoj osnovi jednostavno je izvanredna ... Razbudite strast: Mali koraci za maraton u krevetu! ... . "Mali koraci za nove roditelje" dobar je izvor. Stručnjak za edukaciju roditelja, Florida. Što o knjizi kažu mlade majke Zbog toga je knjiga "Mali koraci za nove roditelje"ponešto drukčija od onih knjiga o dječjem razvoju koje ste možda dosad čitali. Najviše se bavi razvojem djetetova mozga. Uz mnogo ljubavi i "Male korake"vaša će beba započeti putovanje u blistavu budućnost. Odgoj i razvoj djece/pedagogij ... Mali koraci za nove roditelje ... . Najviše se bavi razvojem djetetova mozga. Uz mnogo ljubavi i "Male korake"vaša će beba započeti putovanje u blistavu budućnost. Odgoj i razvoj djece/pedagogija. Mali Koraci Za Nove Roditelje, Sandy Briggs. Budi u tijeku. Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter Sandy Briggs. Opis - MALI KORACI ZA NOVE RODITELJE. Uz mnogo ljubavi i uz ove "Male korake" vaša će beba započeti svoje putovanje u bli...

INFORMACIJA

AUTOR
Briggs, Sandy
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali koraci za nove roditelje.pdf

OPIS

Mali koraci za nove roditelje – Od rođenja do prve godineZnanstvenici sada znaju da su prve godine života presudne za zdrav razvoj mozga. Okruženje koje stvarate, osobito u prve tri godine, snažno utječe na taj razvoj i na budućnost vaše bebe. Zbog toga je knjiga Mali koraci za nove roditelje ponešto drukčija od onih knjiga o dječjem razvoju koje ste možda dosad čitali. Najviše se bavi razvojem djetetova mozga. Uz mnogo ljubavi i Male korake vaša će beba započeti putovanje u blistavu budućnost. Vaše je dojenče ovisno o vama i na vama je da mu stvorite okruženje koje potiče zdrav emocionalni, intelektualni i tjelesni razvoj. U prvoj godini života svaki tjedan donosi nova razvojna postignuća. Za roditelje je pravi užitak promatrati kako beba iz tjedna u tjedan vidljivo napreduje i ovladava novim vještinama. Roditelji se pitaju: Što mogu raditi s bebom baš ovaj tjedan da je potičem i pratim u tom čudesnom razvojnom procesu? U ovom ćete jednostavnom i praktičnom vodiču svaki tjedan nalaziti ugodne razvojne aktivnosti koje se nadograđuju na vaš prirodan roditeljski instinkt i bebinu snažnu motivaciju za učenjem i napredovanjem.

Želite li pročitati knjigu?Mali koraci za nove roditelje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Briggs, Sandy. Čitati Mali koraci za nove roditelje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE