Nije lako biti kralj

Nije lako biti kralj - Đokić, Ana | Caritasspiritistcenter.org

...ako biti kralj. Zamislite da vam je tata kralj! Uauuu, al' bi to bila fora, reći ćete! Mogli biste napraviti i poželjeti što god hoćete, nitko vam ne bi mogao ništa i bili biste važni, svi bi vam se klanjali i ... Nikolija - Текст песни Nije lako biti ja - RU ... ... Nije - Niska cena na Allegro.pl ... ako biti kralj. Zamislite da vam je tata kralj! Uauuu, al' bi to bila fora, reći ćete! Mogli biste napraviti i poželjeti što god hoćete, nitko vam ne bi mogao ništa i bili biste važni, svi bi vam se klanjali i... Stop! Mislim da to i nije baš tako, jer, zapravo, istina je da biste imali sve i sva, ali ne biste imali... Fox - nije lako biti ja (official video). Nije lako biti kralj... Što je za Izraelce predsta...

INFORMACIJA

AUTOR
Đokić, Ana
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nije lako biti kralj.pdf

OPIS

Biti kralj nije nimalo lako.Toliko sastanaka, dogovora, primanja, turnira… obaveza različitih vrsta. I sve bi bilo lakše kada dvorac Alonsa IV. ne bi bio na raskrižju nevidljivih, nebeskih putova. A biti na nebeskom raskrižju znači imati puno, puno nevolja. Srećom da je tu znatiželjni princ Almo koji se znade dosjetiti rješenju tako neobičnih problema. Biti kralj nije nimalo lako jer se može dogoditi da se od silnih obaveza kraljica osjeti zanemarena i nevoljena. To se dogodilo kraljici Anabeli. Biti kralj nije nimalo lako. Kraljevski je posao najteži na svijetu! Toliko težak da ponekad i sam kralj mora reći: DOSTA!

Želite li pročitati knjigu?Nije lako biti kralj u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Đokić, Ana. Čitati Nije lako biti kralj Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE