Zajednička kupka

Zajednička kupka - Marinković, Ranko | Caritasspiritistcenter.org

...ka kupka neka je vrsta rekapitulacije - u njoj se o Marinkovićevim opsesivnim motivima - poniženju, prijevari i smrti - govori najizravnije i najneposrednije ... Zajednička kupka u Moskvi: opis, adresa, recenzije ... ... . U jednome svom sloju taj je roman ujedno i metafora literature, odnosno alegorijao pr Zajednička kupka neka je vrsta rekapitulacije - u njoj se o Marinkovićevim opsesivnim motivima - poniženju, prijevari i smrti - govori najizravnije i najneposrednije. U jednome svom sloju taj je roman ujedno i metafora literature, odnosno alegorija o pripovjedaču. Ranko Marinković - Zajednička kupka Iako je književna k ... Zajednička kupka by Ranko Marinković ... . U jednome svom sloju taj je roman ujedno i metafora literature, odnosno alegorija o pripovjedaču. Ranko Marinković - Zajednička kupka Iako je književna kritika roman Zajednička kupka dočekala s velikom rezignacijom, iako u prvi plan zanimljivosti ovog romana sigurno ulazi njegova struktura, a ne tumačen...

INFORMACIJA

AUTOR
Marinković, Ranko
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zajednička kupka.pdf

OPIS

Zajednička kupka neka je vrsta rekapitulacije – u njoj se o Marinkovićevim opsesivnim motivima – poniženju, prijevari i smrti – govori najizravnije i najneposrednije. U jednome svom sloju taj je roman ujedno i metafora literature, odnosno alegorija o pripovjedaču.U Zajedničkoj kupki Ranko Marinković je progovorio i o književnom umijeću, pa bi taj roman trebalo promatrati i u tom svjetlu, kao neku vrstu ironičnog komentara vlastitoga književnog opusa. Riječ je o ambicioznom djelu koje u mnogim svojim aspektima sintetizira ono što je Marinković do tada radio u prozi.

Želite li pročitati knjigu?Zajednička kupka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Marinković, Ranko. Čitati Zajednička kupka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE