Biološki leksikon

Biološki leksikon - Blatarić, Zlatko | Caritasspiritistcenter.org

...ki leksikon. ICSH (engl. Interstitial Cell Stimulating Hormone, hormon za stimulaciju intersticijskih stanica) - jedan od tri gonadotropna hormona koje izlučuje prednji režanj hipofize ... Biološki leksikon - Ivan Habdija - 40 kn ... . Biološki leksikon donosi pregled najvažnijih bioloških pojmova s kojima se učenici susreću usvajajući gradivo predmeta prirode i biologije u osnovnoj školi. Leksikon pregledno i razumljivo pruža veliku... II►Biološki leksikon Nekorišteno, tvrdi uvez, 310 stranica Moguća primopredaja. Biološki ... Biološki leksikon I dio ... . II►Biološki leksikon Nekorišteno, tvrdi uvez, 310 stranica Moguća primopredaja. Biološki...

INFORMACIJA

AUTOR
Blatarić, Zlatko
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Biološki leksikon.pdf

OPIS

Biološki leksikon donosi pregled najvažnijih bioloških pojmova s kojima se učenici susreću usvajajući gradivo predmeta prirode i biologije u osnovnoj školi.Leksikon pregledno i razumljivo pruža veliku količinu podataka o odabranim biološkim pojmovima. Više od 1300 pojmova se niže abecednim redom te se iznose osnovni i najvažniji, ali i najzanimljiviji podatci koji su vezani za biološki pojam. Preko 600 privlačnih fotografija i crteža dodatno pridonosi vizualizaciji biološkog pojma te pruža mnoštvo dodatnih informacija. Poznavanje sadržaja iz biologije osnova je razumijevanja prirode koja nas okružuje i procesa koji se u njoj događaju te poimanja nas samih kao jedinstvenih i neponovljivih živih bića. Leksikon će biti od velike pomoći kako učenicima osnovnih škola tako i učenicima nižih razreda gimnazije i strukovnih škola u ponavljanju već usvojenih znanja. Čitajući napisane retke ovog leksikona učenici će proširiti i upotpuniti znanja iz različitih disciplina biologije – znanosti o životu.

Želite li pročitati knjigu?Biološki leksikon u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Blatarić, Zlatko. Čitati Biološki leksikon Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE