Mali konverzacijski leksikon za kućne pse

Mali konverzacijski leksikon za kućne pse - Zeh, Juli | Caritasspiritistcenter.org

...ecednim redom nanizao je najvažnije natuknice korisne za život pasa s gradskim ljudima ... pilece meso za pse -- Mali oglasi i prodavnice # Goglasi.com ... . U knjizi je iznio svoje uvide u glavna pitanja današnjice: filozofska, prehrambena, religijska, pravna, ekološka Budite prvi koji će recenzirati proizvod "Mali konverzacijski leksikon za kućne pse" Cancel reply. novo. Opis oglasa. Prodajem konverzacijski leksikon za male pse. Autor : juli zeh izdavač : durieux - zagreb 2008.god. Tvrdi uvez s vanjskim omotom format : 13,5 X 20,5 CM broj stranica : 181. Za mali ... Nataša Medved - Društvo hrvatskih književnih prevodilaca ... .god. Tvrdi uvez s vanjskim omotom format : 13,5 X 20,5 CM broj stranica : 181. Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (tro...

INFORMACIJA

AUTOR
Zeh, Juli
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali konverzacijski leksikon za kućne pse.pdf

OPIS

“Ja sam pas jedne književnice. Kao takav dovoljno dobro znam koliko je stvorovima na našoj planeti važan jezik, te da je među svim jezicima onaj ljudski najvredniji. Ako ništa drugo, prehranjuje domaćinstvo u kojem živim. No i svim drugim domesticiranim psima ljudski je govor značajan za osiguranje egzistencije, i to točno onoliko koliko njime ne vlada. Tko zna govoriti zadužen je za telefon. Tko zna govoriti mora ići u dućan, odgovarati na poštu, ispričavati se i stalno nešto učiti. Onoga koji šuti, naprotiv, opslužujemo od nula do dvadeset i četiri, izvodimo na fizičko osposobljavanje i, budući nije spreman za razgovore u četiri oka, puštamo da spava na miru. Donosimo mu hranu i njegujemo krzno. Jedino iz folklornih razloga mora svako toliko lajati pred vratima, i to ako je bio tako glup da se kao mlad izlajao da posjeduje organ za glasanje.” Autor ovog leksikona je pas Othello. Abecednim redom nanizao je najvažnije natuknice korisne za život pasa s gradskim ljudima. U knjizi je iznio svoje uvide u glavna pitanja današnjice: filozofska, prehrambena, religijska, pravna, ekološka itd. Pas Othello živi sa spisateljicom Juli Zeh. Pratio ju je na studiju pravnih znanosti te na mnogim putovanjima. Tako je više mjeseci živio i u Zagrebu.

Želite li pročitati knjigu?Mali konverzacijski leksikon za kućne pse u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zeh, Juli. Čitati Mali konverzacijski leksikon za kućne pse Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE