Što može pisac na ovoj velikoj pozornici luđaka?

Što može pisac na ovoj velikoj pozornici luđaka? - Mirković, Mirko | Caritasspiritistcenter.org

...Vam što ste odabrali moje oglase. NAJJEFTINIJA DOSTAVA U HRVATSKOJ ZA SAMO 13,00 KUNA (Preporučujemo slanje Tiskom ... Lekari uskoro ostaju bez posla! veštačka inteligencija ... . Pošiljka dolazi na vrijeme. Sabrani, njegovi tekstovi ilustriraju što može biti moralna pozicija jednog hrvatskog književnika i europskog intelektualca. Ujedno su velika kronologija koja priziva u pamćenje mnoge bitke koje su se u Hrvatskoj za Mirkovićevog života vodile za slobodu i dostojanstvo pisane riječi... Njegovi sabrani tekstovi ilustriraju što može biti moralna pozicija jednog hrvatskog književnika i europskog ... ŠTO MOŽE ŠISAC NA OVOJ VELIKOJ POZORNICI LUĐAKA Mirko... ... ... Njegovi sabrani tekstovi ilustriraju što može biti moralna pozicija jednog hrvatskog književnika i europskog intelektualca. Ujedno su velika kronologija koja priziva u pamćenje mnoge bitke koje su se u Hrvatskoj za Mirkovićevog života vodile za ...

INFORMACIJA

AUTOR
Mirković, Mirko
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Što može pisac na ovoj velikoj pozornici luđaka?.pdf

OPIS

Eseji, članci i javne intervencije Mirka Mirkovića ovdje se prvi puta objavljuju objedinjeni u knjigu. Što može pisac na ovoj velikoj pozornici luđaka? dokumentiraju profil i teme jednog angažiranog književnika i intelektualca koji se kroz sva dramatična vremena 20. stoljeća hrabro i osobno javljao za riječ braneći slobodu mišljenja i otvorenu javnu raspravu. Njegovi sabrani tekstovi ilustriraju što može biti moralna pozicija jednog hrvatskog književnika i europskog intelektualca. Ujedno su velika kronologija koja priziva u pamćenje mnoge bitke koje su se u Hrvatskoj za Mirkovićevog života vodile za slobodu i dostojanstvo pisane riječi, od Krležinih vremena do Feral Tribunea.

Želite li pročitati knjigu?Što može pisac na ovoj velikoj pozornici luđaka? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mirković, Mirko. Čitati Što može pisac na ovoj velikoj pozornici luđaka? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE