Imaju li mravi anuse?

Imaju li mravi anuse? - Butler, Jon | Caritasspiritistcenter.org

...i mravi anuse? - I još 100 prokleto besmislenih pitanja Mislite li da nema glupih pitanja, samo glupih odgovora? Jeste li sigurni? Ovo je knjiga potpunih gluposti i predugih priča s apsurdnim završecima, koja će služiti samo i jedino zabavi ... Jon BUTLER - library.foi.hr ... . Larpurlartistički pristup autorima je donio prvo mjesto na listi bestselera Sunday Timesa. Imaju li mravi anuse? je jako smiješna, jako blesava zbirka pitanja i odgovora preuzetih iz te rubrike, od kojih ni jedno nipošto nije utemeljeno na činjenicama.* U ovoj knjizi saznat ćete koje su prednosti pušenja, koji je najlakši posao na svijetu, što je sislić... Jon Butler IMAJU LI MRAVI ANUSE - i još 100 prokleto besmislenih pitanja Čitatelji britanskog časopisa 'Stari blesan' ... _Imaju li mravi anuse? - Njuskalo.hr ... .* U ovoj knjizi saznat ćete koje su prednosti pušenja, koji je najlakši posao na svijetu, što je sislić... Jon Butler IMAJU LI MRAVI ANUSE - i još 100 prokleto besmislenih pitanja Čitatelji britanskog časopisa 'Stari blesan'...

INFORMACIJA

AUTOR
Butler, Jon
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Imaju li mravi anuse?.pdf

OPIS

Imaju li mravi anuse? – I još 100 prokleto besmislenih pitanjaMislite li da nema glupih pitanja, samo glupih odgovora? Jeste li sigurni? Ovo je knjiga potpunih gluposti i predugih priča s apsurdnim završecima, koja će služiti samo i jedino zabavi. Larpurlartistički pristup autorima je donio prvo mjesto na listi bestselera Sunday Timesa. Je li dječja igra zaista tako jednostavna? Gdje se točno nalazi ”usred ničega”? Zar u Britaniji stvarno nema banana?Čitatelji britanskog časopisa Stari blesan gomila su ćaknutih, zbunjenih, sitničavih ljudi koji, čini se, značajan dio svog slobodnog vremena troše na dopisivanje s rubrikom časopisa u kojoj se objavljuju pisma čitatelja. Imaju li mravi anuse? je jako smiješna, jako blesava zbirka pitanja i odgovora preuzetih iz te rubrike, od kojih ni jedno nipošto nije utemeljeno na činjenicama.* U ovoj knjizi saznat ćete koje su prednosti pušenja, koji je najlakši posao na svijetu, što je sislić… Ako vam nije važna znanstvena potkrijepljenost odgovora, a žedni ste urnebesnog humora na britanski način, ovo je knjiga za vas. Obvezno štivo za sve one koji znaju cijeniti dinamičnu mješavinu predugih pričica s apsurdnim završetkom, zahodskog humora i krajnjeg nedostatka inspiracije. Urnebesno smiješna parodija popularno-znanstvenog štiva. Telegraph*s jednom iznimkom Rubrika ”Ispravci i pojšnjenja” [Penny, znam da uvijek pogriješiš kad je riječ ”pojšnjenje” u pitanju – molim te, nemoj ponoviti tipfeler iz zaglavlja knjige kad ovo budeš pretipkavala] časopisa Stari blesan postoji još od 1942. kad je stari blesan koji je tada bio glavni, Sir Godfrey Phlegming, postavio pitanje, koje je on smatrao retoričkim, o učinkovitosti kontracepcije načinjene od krhkog porculana tipa fine bone. Njegovi zaposlenici zaprimili su toliko elokventnih i promišljenih odgovora da je bio prisiljen pokrenuti rubriku pitanja i odgovora, a njegova tajnica za objavu je izabrala tri od četiri najneukija, najapsurdnija, odnosno najiritantnija pitanja i odgovora.

Želite li pročitati knjigu?Imaju li mravi anuse? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Butler, Jon. Čitati Imaju li mravi anuse? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE