Irska PI

Irska PI - Gerard-Sharp, Lisa | Caritasspiritistcenter.org

...ание в Юникоде. Greek Small Letter Pi ... Raspberry Pi - Wikipedia ... ... π - Faszination in Ziffern - Die Zahl PI - 3.1415926... ... ание в Юникоде. Greek Small Letter Pi. \03C0. Мнемоника. π Раз...

INFORMACIJA

AUTOR
Gerard-Sharp, Lisa
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Irska PI.pdf

OPIS

Ovaj turistički vodič pomoći će vam da što bolje iskoristite svoj boravak u Irskoj. U njemu ćete pronaći stručne preporuke i praktične informacije. Poglavlje ‘Upoznavanje Irske predstavlja grofovije i smješta Irsku u povijesni i kulturni kontekst. Sedam poglavlja o grofovijama, kao i poglavlje Dublin dio po dio, donose opise svih važnih mjesta za obilazak zajedno s kartama, fotografijama i ilustracijama. Popis preporučenih hotela i restorana nalazi se u poglavlju Što putnik treba znati, a u Vodiču za preživljavanje pronaći ćete različite savjete – od toga kako telefonirati do toga kako putovati po Republici Irskoj i Sjevernoj Irskoj. U uvodu su opisani krajolik, povijest i osobitosti svake pojedine grofovije. Prikazan je njihov razvoj tijekom stoljeća i ono što danas nude posjetiteljima. Uz Dublin, Irska je podijeljena na osam regija. Svakoj je posvećeno zasebno poglavlje. Najzanimljiviji gradovi i mjesta obilaska brojem su označeni na regionalnoj karti. Radi lakšeg pavezivanja, mjesta za razgledavanje u svakom su području označena brojem i naznačena na karti područja. Svaku irsku regiju lako ćete pronaći na karti prema njezinoj boji koju možete otkriti s unutarnje strane prednjeg ovitka knjige. Regionalna karta prikazuje mrežu cesta i nudi ilustriran pregled cijele regije. Sva zanimljiva mjesta za razgledavanje posebno su numerirana, a tu su i korisni savjeti o tome kako određeno područje proputovati automobilom ili vlakom. Svi važniji gradovi i mjesta za razgledavanje posebno su opisani. Navedeni su redoslijedom koji prati brojeve na Regionalnoj karti. Kod opisa svakog mjesta ili rada nalaze se detaljne informacaje o važnim građevinama i ostalim mjestima za razgledavanje. Središte Dublina podijeljeno je u tri područja za razgledavanje. Svakome je posvećeno jedno poglavlje na čijem se početku nalazi popis opisanih mjesta za razgledavanje. Korak dalje opisuje predgrađa i grofoviju Dublin. Mjesta su označena brojem i jasno naznačena na Karti područja. Sva mjesta za razgledavanje u Dublinu su posebno opisana. Navedene su adrese, telefonski brojevi, informacije o radnom vremenu i cijenama ulaznica. Glavne irske znamenitosti prikazane su na dvije ili više stranica. Povijesne su zgrade prikazane u presjeku kako bi se otkrila njihova unutrašnjost. Najzanimljivija mjesta ili gradovi prikazane su iz ptičje perspektive, a mjesta za razgledavanje posebno su izdvojena i opisana.

Želite li pročitati knjigu?Irska PI u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gerard-Sharp, Lisa. Čitati Irska PI Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE