Mačke – potpuni vodič: sve o mačkama i mačjem svijetu

Mačke – potpuni vodič: sve o mačkama i mačjem svijetu - Constantino, Maria | Caritasspiritistcenter.org

...- potpuni vodič sveobuhvatni je priručnik o svemu što se odnosi na mačji svijet ... Domaća mačka - Wikipedija ... . Prvi dio sadrži podrobne informacije i savjete o svim aspektima skrbi o mačkama, uključujući biranje mačke ili mačića, hranjenje, njegu, zdravstvena pitanja, uzgoj... Sve o mačkama i mačjem svetu.Savršen priručnik za sve vlasnike mačaka ili za one koji jednostavno vole mačke. Dragocen izvor informacija i zadovoljstva. Saveti o svim aspektima nege mačaka, zdravlju i hranjenju. - potpuni vodič - sv ... Mačka - Enciklopedije, leksikoni, rečnici, recepti... - Balkandownload.org ... . Saveti o svim aspektima nege mačaka, zdravlju i hranjenju. - potpuni vodič - sve o mačkama i mačjem svijetu .pdf, 250 stranica, 80 MB rar. Mačke - Potpuni vodič. Clare Gibson, Maria Constantino. 159,00 kn 89,00 kn. Drugi dio knjige pruža podrobne smjernice za više od 40 različitih pasmina mačaka, dugodlakih i kratkodlaki...

INFORMACIJA

AUTOR
Constantino, Maria
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačke – potpuni vodič: sve o mačkama i mačjem svijetu.pdf

OPIS

Mačke – potpuni vodič sveobuhvatni je priručnik o svemu što se odnosi na mačji svijet. Prvi dio sadrži podrobne informacije i savjete o svim aspektima skrbi o mačkama, uključujući biranje mačke ili mačića, hranjenje, njegu, zdravstvena pitanja, uzgoj, školovanje i igru. Drugi dio knjige pruža podrobne smjernice za više od 40 različitih pasmina mačaka, dugodlakih i kratkodlakih, te uključuje sve popularne pasmine, kao i neke egzotične i neobične vrste. Dio o pasminama također sadrži pojedinosti o porijeklu, fizičkim karakteristikama i temperamentu. Bez obzira jeste li vlasnik mačke ili jednostavno volite te životinje, ova će vam knjiga biti dragocjen izvor informacija, ali i zadovoljstva. U potpunosti ilustrirana, prava je radost za čitanje i praktičnu uporabu.

Želite li pročitati knjigu?Mačke – potpuni vodič: sve o mačkama i mačjem svijetu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Constantino, Maria. Čitati Mačke – potpuni vodič: sve o mačkama i mačjem svijetu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE