Misliti na Javi

Misliti na Javi - Eckel, Bruce | Caritasspiritistcenter.org

... na Javi. stranica sa servera. eleii su punu klijent/server kompatibilnost kako bi klijent bio u mogunosti da vraa podatke mogunost na server, na primer, da pretrauje baze na serveru, dodaje ... MISLITI NA JAVI Bruce Eckel prevod... - Kupindo.com (24955177) ... ... Misliti na Javi, prevod 4. izdanja ... na Javi. stranica sa servera. eleii su punu klijent/server kompatibilnost kako bi klijent bio u mogunosti da vraa podatke mogunost na server, na primer, da pretrauje baze na serveru, dodaje... Opis Knjiga Misliti na Javi izazvala je veliko oduševljenje programera širom sveta zahvaljujući izuzetnoj jasnoći, pažljivoj organizaciji i kratkim, neposrednim programskim primerima. Juče sam kupio knjigu Misliti na Javi od Brusa Ekela i knjiga je veoma detaljna (što mi se svidja ) , ja sam pročit...

INFORMACIJA

AUTOR
Eckel, Bruce
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Misliti na Javi.pdf

OPIS

Fundamentalna knjiga o objektno orijentisanom programiranju na jeziku World Wide Weba – Javi. Obuhvata sve – od osnova sintakse do najnaprednijih mogućnosti Jave (distribuirana obrada, izrada grafičkih okruženja i višenitno programiranje). Čitljiv stil Brusa Ekela i kratki, konkretni primeri razjašnjavanju čak i najzamršenije koncepte. – Samo Java 2! – Namenjeno i početnicima i iskusnim programerima. – Prvo izdanje ove knjige obrađuje Javu 1; možete ga preuzeti sa adrese www.BruceEckel.com. – Objašnjava programski jezik Java, a ne mehanizme izvršavanja koji zavise od platforme. – Temeljno obrađuje osnove i prikazuje napredne teme. – Preko 300 programa, preko 15000 redova koda. – Izvorni kôd se može preuzeti sa Weba. – Objašnjava principe objektno orijentisanog programiranja i način na koji se oni realizuju u Javi. – Knjiga se redovno ažurira; ažurirane delove teksta možete preuzeti sa Weba. – Više od 15 sati audio zapisa predavanja Brusa Ekela dostupno na Mreži. – Brus Ekel organizuje i seminare. Pogledajte plan seminara na adresi www.BruceEckel.com.

Želite li pročitati knjigu?Misliti na Javi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Eckel, Bruce. Čitati Misliti na Javi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE