Budizam za majke

Budizam za majke - Napthali, Sarah | Caritasspiritistcenter.org

...apthali je ovu knjigu zamislila kao priručnik za majke ... Bijela Tara centar za meditaciju - Posts | Facebook ... . Zbog čega je mislila da majkama treba Zen-budizam je blag prema čovjeku, a još blaži p rema majkama koje su, kako kaže autorica... Budizam za majke book. Read 202 reviews from the world's largest community for readers. Addressing the often-overlooked spiritual needs of mothers, this ... Ovo je knjiga za majke opterećene balansiranjem između odgoja djece, karijere, obitelji i partnera. Predstavlja razne budističke tehnike koje ženama mo ... Uvod u budizam | Srednji put ... . Predstavlja razne budističke tehnike koje ženama mogu pomoći da sačuvaju vezu sa svojim... ...

INFORMACIJA

AUTOR
Napthali, Sarah
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Budizam za majke.pdf

OPIS

Kako smireno brinuti o sebi i svome djetetu Ovo je knjiga za majke opterećene balansiranjem između odgoja djece, karijere, obitelji i partnera. Predstavlja razne budističke tehnike koje ženama mogu pomoći da sačuvaju vezu sa svojim unutarnjim ja, budu mirnije i sretnije osobe i time i bolje majke. Knjiga polazi od života stvarnih majki, pomaže im da osjete mir u sebi, savjetuje ih kako da se nose sa svojim brigama i ljutnjom.

Želite li pročitati knjigu?Budizam za majke u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Napthali, Sarah. Čitati Budizam za majke Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE