Feba

Feba - Đokić Pongrašić, Ana | Caritasspiritistcenter.org

... ... ФЕБА - учебное оборудование ... ... FeBa - ihr Hersteller und partner für hochwertige Fenster und Alutüren. ... nt strojów kąpielowych Feba oferuje kostiumy kąpielowe dwuczęściowe, jednoczęściowe, sportowe stroje kąpielowe ...

INFORMACIJA

AUTOR
Đokić Pongrašić, Ana
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Feba.pdf

OPIS

Feba ima četrnaest godina. Ima obitelj, ali kao da je nema. Živi u ulici, u starom dijelu grada u kojoj ima više ptica nego djece. U svom svijetu hoda svijetom, ne govoreći mnogo, ne čekajući prijatelje. Nikoga ne primjećuje, ne nalazi ništa zanimljivo. Korača putem u nepoznato. Dolazi i do rijeke. Ostaje začuđena i zbunjena. Hoće li s rijekom njeno putovanje završiti?! Prisutnost rijeke je uznemiruje. Upoznaje rijeku. Dolazi sve češće. Ne odlazi u školu. Odlazi do rijeke, u svoj svijet. Je li uistinu našla svoj svijet? U ruksaku umjesto knjiga zveckaju školjke. Do rijeke dolazi i Veliki Kosta, lovac objektivom. Hoće li se sresti? Feba je bijesna. Kada nasilna svjetlost pukne a prasak za praskom odjekne, njen svijet se sruši.

Želite li pročitati knjigu?Feba u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Đokić Pongrašić, Ana. Čitati Feba Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE