Enciklopedija lovstva

Enciklopedija lovstva - Durantel, Pascal | Caritasspiritistcenter.org

...pedija lovstva - Sadržajno raznolik i bogato ilustriran, ovaj priručnik obuhvaća sve segmente lovstva, od opsežnog i znanstveno utemeljenog povijesnog pregleda razvoja lovstva, preko oružja i ... lovstvo | Hrvatska tehnička enciklopedija ... ... Lovstvo (enciklopedija). 550.00 Kn. Dodajte u košaricu. Opis proizvoda. Velika ilustrirana enciklopedija. Kurt G. Blüchel. Opsežno i cjelovito djelo, "Enciklopedija lovstva" plodnog francuskog autora Pascala Durantela, postaje dostupno lovačkim krugovima i na hrvatskom jeziku. Sadržajno raznolik i bogato ilustriran... II►ENCIKLOPEDIJA LO ... Divljač u Srbiji — Vikipedija, slobodna enciklopedija ... . Sadržajno raznolik i bogato ilustriran... II►ENCIKLOPEDIJA LO...

INFORMACIJA

AUTOR
Durantel, Pascal
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Enciklopedija lovstva.pdf

OPIS

Opsežno i cjelovito djelo, Enciklopedija lovstva plodnog francuskog autora Pascala Durantela, postaje dostupno lovačkim krugovima i na hrvatskom jeziku. Sadržajno raznolik i bogato ilustriran, ovaj priručnik obuhvaća sve segmente lovstva, od opsežnog i znanstveno utemeljenog povijesnog pregleda razvoja lovstva, preko oružja i streljiva, lovačkih pasa, opisa vrsta divljači i načina njihova lova do specifičnih načina lova i predatora. Autor je poseban naglasak dao zaštiti i očuvanju staništa faune kao temelj za njenu zaštitu i očuvanje. Autor je vrstan lovni stručnjak, ali i praktičar, stoga je, pored uobičajenih šablona u sadržaju pojedinih poglavlja, opisao i brojne situacije iz prakse i stvarnog života francuskih lovaca. U želji da se zadrži cjelovitost i autentičnost originalnog francuskog izdanja, nije se mijenjao sadržaj teksta, što bi ponekad moglo izazvati kod čitatelja određene nejasnoće ili kritike, posebno s obzirom na ograničenja koja proizlaze iz zakonskih propisa, tradicije i lovne etike kod nas i u našem okruženju. Autor se u više navrata osvrće na međunarodne konvencije i direktive, koji su na snazi i u Francuskoj, ali isto tako opisuje tradicionalne načine lova, vrste divljači koje se love i sredstva kojima se lovi(la) divljač.

Želite li pročitati knjigu?Enciklopedija lovstva u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Durantel, Pascal. Čitati Enciklopedija lovstva Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE