Što kladionice ne žele da znate

Što kladionice ne žele da znate - Vrančić, Klaudio | Caritasspiritistcenter.org

...o je takođe bitno da upamtite jeste da kladionice ne nude uvek iste kvote na svaki ishod ... Što su na sebi radile poznate dame | Beauty ... . Pošto kladionice ne prikazuju otvoreno prekoračenje tržišta na isti način na koji to čini berza, nije loše da znate da izračunate marže klađenja. Što.kladionice.ne.žele.da.znate. Uploaded by. Nikola Štuček Novak. Sve ono što kladionice ne žele da znate možete pronaći na našem portalu. Naravno da bi kladionice htjele da uđete u svijet klađenja totalno nepoznati sa svim vrijednim informacijama, no tu smo da bismo vas informirali o svemu. Kada smo već kod kladionica, vjerujemo kako smo svi barem jednom tražili... Ne sme da ... neznam ili ne znam | Kako se piše ... . Kada smo već kod kladionica, vjerujemo kako smo svi barem jednom tražili... Ne sme da se zaboravi da su oni gotovo tri meseca bombardovali Jugoslaviju, izvršili invaziju na Libiju On je upozorio da NATO želi da "uvuče" Ukrajinu, što bi potkop...

INFORMACIJA

AUTOR
Vrančić, Klaudio
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Što kladionice ne žele da znate.pdf

OPIS

Knjiga je pisana kao priručnik za klađenje kako bi kroz praktične savjete i nove informacije pružila priliku brojnim kladiteljima. U knjizi su detaljno opisani savjeti, pravila, informacije, mnogobrojini sistemi i strategije koji kladiteljiima mogu pomoći na putu do cilja. Autor također upućuje na najčešće početničke greške u svijetu klađenja te daje savjete kako ih zaobići.Jeste li znali da kroz duže vremensko razdoblje preko 95% svih kladitelja završe kao gubitnici? Jeste li znali da su po nekim analizama hrvatske sportske kladionice u 2005. godini iz vaših džepova uzele više od 3 milijarde kuna? Jeste ii znali da je čak 97% svih listića uplaćenih u sportskim kladionicama gubitno? Kako uspijevamo izgubiti čak 97% oklada, a izgledi u jednom teniskom meču podjednakih suparnika iznose 50:50? Došlo je vrijeme da igrači koji klađenje smatraju rekreacijom prođu kroz fazu osvješćivanja i započnu fazu profesionalizacije! Vrijeme je da prestanete s uplaćivanjem sirovih neanaliziranih listića i da prihvatite okrutnu činjenicu nemogućnosti bogaćenja preko noći. Vrijeme je da shvatite da samo novcem možete stvarati novac. Vrijeme je za pobjede! Ova knjiga napisana je isključivo u te svrhe. Namijenjena je da se koristi kao priručnik za klađenje. Ona je rezultat dugotrajnog istraživanja u kombinaciji s godinama stečenog iskustva. Napisana je kako bi kroz praktične savjete i nove informacije pružila priliku milijunima kladitelja koji dane provode u sportskim kladionicama, ali svoje potrošeno vrijeme i uloženi novac nikako ne uspijevaju pretočiti u zaradu. Najbitnije je naglasiti da ova knjiga nije čarobni štapić koji će omogućiti sigurni dobitak, već oruđe koje će vam pomoći da uvelike parirate brokerima sportskih kladionica, koji svakodnevno uzimaju teško zarađeni novac iz vaših džepova. Ukoliko knjigu shvatite kao takvu, te se pridržavate svega što u njoj piše, pomoći će vam da kroz najozbiljniji pristup sportskom klađenju naplatite znanje koje ona nudi….

Želite li pročitati knjigu?Što kladionice ne žele da znate u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vrančić, Klaudio. Čitati Što kladionice ne žele da znate Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE