Ljubavi različite, pjesme razne

Ljubavi različite, pjesme razne - Pilić, Sanja | Caritasspiritistcenter.org

.... Opis oglasa. SANJA PILIĆ, Ljubavi različite, pjesme razne Nakladnik MOZAIK KNJIGA Zagreb 2006 Meki uvez s preklopom ... Sabrane pjesme, Sanja Pilić | Abrakadabra web shop ... . 123 stranice. Poezija Sanje Pilić zrcalo je u kojem se može ogledati svaka žena ali i oni koji te žene vole: pregledno i jednostavno za svakoga, gotovo u prvom... Ljubavi različite, pjesme razne. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. Našlo se tu i poput jadranskog otočja razvedenijih primjera, kao što su Ljubav, bol i ostala prokletstva, Ljubavi ... Moderna vremena :: Ljubavi različite, pjesme razne ... . Našlo se tu i poput jadranskog otočja razvedenijih primjera, kao što su Ljubav, bol i ostala prokletstva, Ljubavi različite, pjesme razne, Kad ljubav razumom vođena... Ljubavi različite, pjesme razne - Autor Kore, pudlice ko...

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavi različite, pjesme razne.pdf

OPIS

Pred nama je nova zbirka poezije Sanje Pilić koja nam donosi pregršt pjesama o ljubavi i svakodnevnici te životu jedne moderne žene pred kojom su svaki dan svi izazovi svake od nas: kako odgojiti djecu u današnjem svijetu, kako namaći novac potreban za život, kako pronaći svoje mjesto i osobnu sreću, kako se nositi s malim i velikim ljubavima koje nam život donosi. Poezija Sanje Pilić zrcalo je u kojem se može ogledati svaka žena ali i oni koji te žene vole: pregledno i jednostavno za svakoga, gotovo u prvom licu, ali istodobno, bolno i ironično, gorko i stvarno vlastitoj samoći, sreći, veselju, ljubavi i obiteljskom životu. Naši životi, događaji oko nas pretočeni su ovdje u neobičnu ljubavnu poeziju i opisuju sve one trenutke u ljubavnim vezama koji se dugo pamte. Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Osnovnu školu i školu primijenjene umjetnosti završila je u Zagrebu. Kako sama autorica navodi za «odrasle, romantične i tužne» objavila je 2 zbirke priča: «Ah, ludnica» (Globus, 1986.) i «Tjeskoba šutnje» (Revija, 1990.). Iza nje je i nekoliko zbirki poezije: «Ženske pjesme» (Mozaik knjiga, 2000.,2001.), «Faktor uspjeha» (Mozaik knjiga, 2002. 2003.) i još ponešto: «Različitosti, od vrijeđanja do umorstva – priča Leti, Marta, leti» (Ljevak, 2003.); «Znala sam da moram izabrati drugačiji život» (Mozaik knjiga 2003., 2004.). Autorica je brojnih knjiga za djecu. Dobitnica je druge nagrade «Večernjeg lista» za kratku priču 1981. godine, druge nagrade za radioigru «O kome se to radi» Radio-Študenta i revije «Literatura» 1990. (Slovenija), nagradu «Grigor Vitez» za knjigu «O mamama sve najbolje»,( 1990. god.), nagradu «Ivana Brlić- Mažuranić» za knjigu «Mrvice iz dnevnog boravka» ( 1995. god.) i za knjigu «Zafrkancije, zezancije, smijancije i ludancije» (2001. god.) i ponovno nagradu «Grigor Vitez» za knjigu «Sasvim sam popubertetio» (2002. god.). Živi i radi u Zagrebu kao samostalna umjetnica.

Želite li pročitati knjigu?Ljubavi različite, pjesme razne u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pilić, Sanja. Čitati Ljubavi različite, pjesme razne Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE