Ilustrirane hrvatske bajke

Ilustrirane hrvatske bajke - Huseinović - Petrlik, Andrea | Caritasspiritistcenter.org

...irane hrvatske bajke. Bajke su odabrane iz različitih hrvatskih krajeva i vrlo su raznolike ... Ilustrirane hrvatske bajke — Bazzar.hr ... . U mnogima su sadržane stare narodne mudrosti. Bajke nose snažne etičke i narodne mudrosti. Ilustrirane hrvatske bajke. Item Preview. Ilustrirane hrvatske bajke. 89,00 kn. Na zalihi. Bajke su odabrane iz različitih hrvatskih krajeva i vrlo su raznolike. U mnogima su sadržane stare narodne mudrosti. Ilustrirane hrvatske bajke. Ilustrirati bajke i priče za djecu Sizifov je posao. Treba izboriti bitku s dječjom maš ... Knjiga Ilustrirane hrvatske bajke Ranka Javor... | Knjižara Znanje ... . Ilustrirati bajke i priče za djecu Sizifov je posao. Treba izboriti bitku s dječjom maštom...

INFORMACIJA

AUTOR
Huseinović - Petrlik, Andrea
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirane hrvatske bajke.pdf

OPIS

Bajke su danas, kao i nekad, prvo i omiljeno štivo najmlađih. I ne samo njih. Osam hrvatskih narodnih bajki iz različitih krajeva Ranka Javor je preradila na suvremeni književni jezik kako bi postale razumljive djeci i odraslima cijele Hrvatske. Neke od ovih bajki su zabavne i smiješne, druge nježne i poetične. U mnogima su sadržane stare narodne mudrosti o ljudima i svijetu koji nas okružuje. I uvijek završavaju sretno. Budite i vi sretni! Čitajte!

Želite li pročitati knjigu?Ilustrirane hrvatske bajke u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Huseinović - Petrlik, Andrea. Čitati Ilustrirane hrvatske bajke Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE