Ljubavni slučaj mačka Joje

Ljubavni slučaj mačka Joje - Primorac, Branka | Caritasspiritistcenter.org

...ni slučaj mačka joje. DiVič Zagreb, 1998 ... Branka Primorac - Wikipedija ... . Posvećeno jednom meni dobro znanom ljubitelju mačaka, i mnogim neznanima. - Tu sam! Mačka nema na krovu, barem ga ja ne vidim. Možda je na drugom kraju zgrade kod onih što imaju isti stan kao i mi. Tamo se zna uvlačiti. You are here: Home / Ljubavni slučaj mačka Joje Branka Primorac. ZAPLET- svi su zabrinuti i odlaze u potragu , Tihomir i Silvio ostanu zaključani u podrumu. Ljubavni slučaj mačka Joje Branka Primo ... Ljubavni slučaj mačka Joje ... . Ljubavni slučaj mačka Joje Branka Primorac VRHUNAC- Štef i gospodin Tomić s pazikućom istražuju kotlovnicu ali istraživanje završi... Ljubavn...

INFORMACIJA

AUTOR
Primorac, Branka
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavni slučaj mačka Joje.pdf

OPIS

Duhovita knjiga duhovite autorice Branke Primorac koja svoje nadahnuće pronalazi u svakodnevici. Njezin komunikativan i djeci blizak, pa i omiljen, stil u ovoj se knjizi ponovo i više nego uspješno dokazuje. Boljelo me cijelo tijelo, a najviše slomljeni rep, sada nalik na krpu za brisanje otisaka i pripremanje crvene zemljane podloge za teniski meč, no svejedno sam brže od uporna progonitelja istrčao preko desetak stuba i izgubio se medu parkiranim automobilima. Neko vrijeme slijedila me grmljavina njegovih ljutitih povika, pa je utihnula. Tu sam se pritajio i zakukuljio ne bih li odagnao strah što se uvukao u svaku poriču moga tijela. Na trenutak mi se činilo da sam našao sigurno skrovište, kadli se oko mene opet uskovitla zrak i začuje neprijateljski glas potpomognut štapom koji je zlokobno lupkao po karoseriji automobila. Oštar zvuk lima bio je neizdrživ i tjerao me van, na domet negostoljubivu čovjeku. Dok sam se premišljao na koju ću stranu, oko moje glave počeo je plesati starački štap s rukohvatom kao udicom tražeći moj vrat. Uspaničio sam se da če me dohvatiti i, što ću, nego se, iako sa strašnim bolovima, ponovo dadoh u bijeg. U nepoznato.

Želite li pročitati knjigu?Ljubavni slučaj mačka Joje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Primorac, Branka. Čitati Ljubavni slučaj mačka Joje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE