Karte tarot svjetlost duše

Karte tarot svjetlost duše

...jetlost duše je garnitura u klasičnoj formi ... 27 Tarot Svjetlost Duše ideas | tarot, tarot decks, deck ... . U velikim arkanama i dvorskim kartama vjerno slijedi tradiciju, a numerirane male arkane prilagođene su Ljubav i mržnja, hrabrost i strah, sreća i bol - karte Tarota Svjetlost duše govore o duši, o tijelu, o životu. Sve što Vam se ikada dogodilo, ovo što... II►tarot karte - svjetlost duše karte kao na slikama dobro stanje. Tarot karte - svjetlost duše. Cijena. 120 kn ~ 17 €. Značenje tarot ka ... Vesna Burcsa - Tarot Svjetlost Duše - Usluge ... . Cijena. 120 kn ~ 17 €. Značenje tarot karte Svijet. Karta Svijet simbolizira cjelovitost, puninu, postignuće i zadovoljstvo. Tarot savjetnik trenutno ne radi. Tehnike: NUMEROLOGIJA, TAROT SVJETLOST DUŠE, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI. Tarot - Saznajte koje su ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Karte tarot svjetlost duše.pdf

OPIS

Tarot Svjetlost duše je garnitura u klasičnoj formi. U velikim arkanama i dvorskim kartama vjerno slijedi tradiciju, a numerirane male arkane prilagođene su duhu današnjeg vremena na način da su na tim kartama istaknuta imena, odnosno značenja karata sažeta u jednom pojmu. Temelj ove garniture je klasični likovni izražaj, slike u tehnici uljanim bojama po tradicionalnom običaju da se garniture tarota slikaju ljudskom rukom. Radi se o prvoj hrvatskoj garnituri tarot karata. U prvoj verziji ove garniture nazivi karata tiskani su na engleskom i hrvatskom jeziku. Simboli i nazivi karta tiskani su pri dnu svake karte radi bolje preglednosti. Svih 78 karata sadrži jedinstvenu umjetničku ilustraciju autora akademskog slikara Svena Nemeta, a set ima certifikat Hrvatskog društva likovnih umjetnika da su ilustracije na kartama umjetničko djelo. Kada kupujete Tarot Svjetlost duše, kupujete umjetničko djelo vječne vrijednosti. Ovo je prva garnitura tarota u svijetu na kojoj su nazivi i značenja karata tiskani (uz engleski) na hrvatskom jeziku, i jedina u Hrvatskoj sa certifikatom umjetničkog djela. Ljubav i mržnja, hrabrost i strah, sreća i bol – karte Tarota Svjetlost duše govore o duši, o tijelu, o životu. Sve što Vam se ikada dogodilo, ovo što Vam se sada događa i ono što će se tek dogoditi – zapisano je u 78 jedinstvenih karata. Ovaj tarot stoji na svjetlosti, živi od svjetlosti i brani svjetlost, ali dobro poznaje i tamnu stranu duša i svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Karte tarot svjetlost duše u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Karte tarot svjetlost duše Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE