Seksualni savjeti

Seksualni savjeti - Baker, Joe-Anne | Caritasspiritistcenter.org

...i savjeti. Seks na javnom mjestu - prijedlozi i savjeti ... Slobodna Dalmacija - Koliko seksa je normalno? Vaš partner ... ... . Objavljeno: 27.10.2017., Autor: Martina. Kao jedna od javnih tajna za održavanje strasti među parovima u dugim vezama svakako su mala seksualna iznenađenja koja partneri jedno drugome prirede baš onda kada im je to najpotrebnije. Takva seksualna iznenađenja održavaju ... Brojka ovisi o želji i potrebama partnera. Sve dok oba partnera svjesno pristaju na seks i imaju zajedničke želje, njihov je seksualni život u … [više] about Spolni odnosi u vezi. Tagovi: ljubavna veza, odnosi i veze, savjeti za vezu ... Kako poboljšati seksualni život? 4 savjeta za sretne ... ... . Tagovi: ljubavna veza, odnosi i veze, savjeti za vezu, seksualni savjeti, spolni odnosi. Što muškarci ne vole u krevetu. Savjeti koji će Vam pomoći da osvježite svoj ljubavni život 1. Duboka penetracija ne podrazumijeva uvijek veću uzbuđenost. Istraživanja su pokazala da je vanjska trećina vagine - njezin početak, najosjetljiviji dio vagine. Iz tog razloga duboka pe...

INFORMACIJA

AUTOR
Baker, Joe-Anne
DIMENZIJA
8,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Seksualni savjeti.pdf

OPIS

SEKSUALNI SAVJETI – Od žena koje su prešle seksualne graniceMnoga od seksualnih prava za koja mislimo kako se podrazumijevaju izborile su upravo žene predstavljene u ovoj knjizi. Knjiga je izvrsna kolekcija ispovijedi seksualnih pionirki iz SAD-a, Velike Britanije, Japana i Australije, u kojoj one po prvi put otkrivaju osobne seksualne savjete i vježbe. Prepuna je aluzija i može poslužiti kao polazna točka za sve one koji se zanimaju za teme u rasponu od pornografije, promjene spola, seks-igračaka, fetišizma i duhovne seksualnosti. Seksualne savjete daju: Jo-Anne Baker, Joani Blank, Susie Bright, Eiizabeth Burton, Cleo Dubois, Amanda Dwyer, Ćora Emens, Dolores French, Nina Hart!ey, Jwala, Rosie King, Nan Kinnev, Minori Kitahara, Kutira, Ky, She!!y Mars, norrie mAy-welby, Linda Montano, Joan Nestle, Kimberly O’SuHtvan, Ruth Ostrow! Tuppy Owens, Caro! Oueen, Candida Rovalle, Annie Sprinkle, Deborah Sundahi, Kat Sunlove, Diane Torr i Veronica Vera.

Želite li pročitati knjigu?Seksualni savjeti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Baker, Joe-Anne. Čitati Seksualni savjeti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE