Vaše dijete od 3 godine do škole – razvoj emocija i ponašanja

Vaše dijete od 3 godine do škole – razvoj emocija i ponašanja - Brazelton, Thomas Berry | Caritasspiritistcenter.org

...e u VBZ online knjižari poznati naslov Vaše dijete od 3 godine do škole - razvoj emocija i ponašanja autora Brazelton, Thomas Berry, Sparrow, Joshua ... Rezultati pretraživanja - "dijete" ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! T. Berry Brazelton, Joshua D. Sparrow: Vaše dijete od 3 godine do škole- od treće godine do škole- razvoj emocija i ponašanja... Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500 kn 091 60 47 126 Opis. Vaše dijete od 3. godine do škole. Razvoj emocija i ponašanja. Knjiga o razvoju i odgoju djece od treće do šeste godine. U prvom dijelu knjige kr ... Vaše Dijete Od 3 Godine Do šKole - Razvoj Emocija I ... ... . Vaše dijete od 3. godine do škole. Razvoj emocija i ponašanja. Knjiga o razvoju i odgoju djece od treće do šeste godine. U prvom dijelu knjige kroz primjere četvero djece različite po temperamentu, autori (pedijatar i dječji psihijatar) držeći se teorije "važnih događaja" (važni događaji su ranjiva razdoblja regresije prije skoka u razvoju), prikazuju pojedine aspekte ... Razvoj emocija i škole. 198,00 kn. Kategor...

INFORMACIJA

AUTOR
Brazelton, Thomas Berry
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Vaše dijete od 3 godine do škole – razvoj emocija i ponašanja.pdf

OPIS

Razvoj emocija i škole Otkad je knjiga »Vaše dijete« privukla pozornost na važne događaje u osjećajnom, tjelesnom i društvenom razvoju djeteta, mnogi su me čitatelji molili da obradim i sljedeće godine. Ova knjiga proširuje pojam važnih događaja sve do bitne godine polaska u školu. Pišući ovu knjigu imao sam priliku raditi s kolegom Joshuom Sparrowom, doktorom medicine, psihijatrom za djecu u Dječjoj bolnici u Bostonu i produbio sam svoje razmišljanje i pristup djeci te dobi. Radeći zajedno, mogli smo kombinirati svoje pristupe i nadam se da će čitatelji zamijetiti koristi koje je donijela naša suradnja. Zajedno smo uživali u istraživanju djetetova razvoja i potencijala za budućnost. Čitatelje prve knjige utješila je spoznaja da se regresije u ponašanju djece pojavljuju upravo prije razvojnog skoka koji je zdrav i konstruktivan. Umiru-juće je gledati na razdoblja regresije kao na priliku da se reorganizira u pripremi za razdoblje brza razvoja. Svaki novi napor u motornom, ili emocionalnom razvoju vjerojatno će biti najavljen dezorganizacijom i regresijom u djetetovu ponašanju; razumijevanje tih slijedova događaja i njihovo predviđanje pokazalo se dragocjenima onima koji se brinu za malu djecu. ZA SVAKOG RODITELJA PREDŠKOLSKOG DJETETA ILI DJETETA U PRVOM RAZREDU – mudrost i autoritet koji su učinili važne događaje biblijom za prve tri godine. Brazelton i Sparrow stalno nas podsjećaju na radosti i veselje roditeljstva. Time Milijuni roditelja diljem svijeta oslonili su se na mudrost dr. Brazeltona i njegovu teoriju važnih događaja u razvoju novorođenčadi i male djece. No sve Brazeltonove bebe odrastaju. Ova će knjiga pokazati roditeljima kako mogu primijeniti u svijetu priznat pristup dr. Brazeltona na razdoblje od treće godine do polaska u školu. Zajedno s dječjim psihijatrom loshuom Sparrow, on objašnjava dječje želje, strahove, borbe, snove i pobjede tih godina s velikom empatijom i humorom, istovremeno pokazujući savršeno razumijevanje za gledište roditelja. U PRVOM DI|ELU pratimo četvero vrlo različite djece u zabavnoj i poučnoj priči i otkrivamo kako prepoznavanje predvidivih važnih događaja – univerzalnih napora razvoja i teških razdoblja regresije koja ih prate – može pribaviti poučan prozor u djetetov intelektualni i emocionalni razvoj te pomoći roditeljima nositi se s obrascima ponašanja s većom osjetljivošću i razumijevanjem. DRUGI DIO pokriva sve najvažnije izazove i probleme koji stoje pred današnjim roditeljima, nudeći im stručno vodstvo i dragocjene savjete.

Želite li pročitati knjigu?Vaše dijete od 3 godine do škole – razvoj emocija i ponašanja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brazelton, Thomas Berry. Čitati Vaše dijete od 3 godine do škole – razvoj emocija i ponašanja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE