Dijagnostika karme III – Ljubav

Dijagnostika karme III – Ljubav - Lazarev, S.N. | Caritasspiritistcenter.org

...stika karme: Pomoć za preživljavanje IX ... Dijagnostika karme: Ljubav (knjiga III.) - S. N. Lazarev - 50 kn ... . II►S.N.LAZAREV - DIJAGNOSTIKA KARME III - LJUBAV Izdavač: MISL -Zagreb - 2003 Područje: Alternativa Dijagnostika karme 3. Sergej Nikolajevič Lazarev(autor). Dragan Lončar(prevod). U ovoj knjizi sam objasnio treći sistem vrednosti, a to je ljubav prema ljudima i svetu koji nas okružuje. Jasno mi je da čitaoci, koji su pročitali prvu i drugu knjigu, više neće biti vezani za zemaljske i duhovne vrednosti, ali... Pročitala sam knjigu „Dijagnostika ... [TOP] Lazarev Dijagnostika Karme 3 Ljubav Pdf Free- Coub ... ... Pročitala sam knjigu „Dijagnostika karme" i u njoj sam konačno pronašla znanja koja su mi nedostajala u rešenju...

INFORMACIJA

AUTOR
Lazarev, S.N.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijagnostika karme III – Ljubav.pdf

OPIS

Ljubi Gospoda Boga svojega svim srcem svojim i svom dušom svojom, i svom misli svojom i svom snagom svojom -je poruka koja se provlači kroz sve knjige S.N. Lazareva, duhovnika, filozofa, znanstvenika i psihologa, koji je zahvaljujući svojim duhovnim i psihičkim moćima, mukotrpnim istraživačkim radom, izradio integralnu metodu duhovnog očišćenja i izliječenja od teških onkoloških oboljenja, što potvrđuje veliki broj njegovih pacijenata. Njegov osobni primjer i iskustvo borbe s rakom od kojeg je i sam bolovao, kao i veliki broj izliječenih od te teške bolesti, služili su mu kao poticaj i ohrabrenje u njegovom daljnjem radu. Sam je za sebe rekao da ništa novo nije otkrio, da se njegove ideje i duhovni savjeti mogu naći u kršćanskim, indijskim i kineskim spisima. Međutim, mali je broj onih koji su sve te duhovne istine kroz svoje osobno iskustvo propustili, ostali u ovom materijalnom svijetu pomažući ljudima, ne povlačeći se u samostane, Špilje ili ašrame. Danas čovjek mora biti obiteljski, poslovan i duhovan, kaže Lazarev, jer to su zahtjevi sadašnjeg doba, koje se, inače, sve više ubrzava. Radi lakšeg razumijevanja teksta, pojasnit ću neke termine kojima se Lazarev služi u svojim izlaganjima i predavanjima, a koji su inače opisani u njegovoj drugoj knjizi.

Želite li pročitati knjigu?Dijagnostika karme III – Ljubav u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lazarev, S.N.. Čitati Dijagnostika karme III – Ljubav Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE