Umijeće medicinske nastave

Umijeće medicinske nastave - Jakšić, Želimir | Caritasspiritistcenter.org

... izdanje, priručnika "Umijeće medicinske nastave" napisano je za sudionike istoimenoga poslijediplomskoga tečaja Hrvatskoga društva za medicinsku edukaciju, ali je s vremenom dobio i širu ... E-knjige: Besplatno preuzimanje i čitanje online ... ... Fakultet zdravstvenih studija - Nastava ... izdanje, priručnika "Umijeće medicinske nastave" napisano je za sudionike istoimenoga poslijediplomskoga tečaja Hrvatskoga društva za medicinsku edukaciju, ali je s vremenom dobio i širu... Prezentacija na tečaju Umijeća medicinske edukacije, trajne edukacije nastavnika medicinskih fakulteta Umijeće medicinske nastave, 25.03.2016. Uloga nastavnika u umreženom društvu. Tečaj „Umijeće medicinske nastave" za osposobljavanje nastavnika medicinskih fakulteta u kompetencijama planiranja, iz...

INFORMACIJA

AUTOR
Jakšić, Želimir
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Umijeće medicinske nastave.pdf

OPIS

Ovo, 4. izdanje, priručnika Umijeće medicinske nastave napisano je za sudionike istoimenoga poslijediplomskoga tečaja Hrvatskoga društva za medicinsku edukaciju, ali je s vremenom dobio i širu namjenu. Opći obrazovni cilj Umijeća medicinske nastave jest usavršavanje nastavnika, osposobljavanje za planiranje, provođenje i vrjednovanje nastavnih jedinica u medicinskoj nastavi, s naglaskom na problemski usmjerenu nastavu i trajno usavršavanje na temelju iskustva. Priručnik može poslužiti nastavnicima medicinskih fakulteta i drugih zdravstvenih visokoškolskih ustanova, posebice mlađim nastavnicima i znanstvenim novacima. Zamišljen je kao poticaj za interaktivnu razmjenu iskustava, raspravu o teorijskim postavkama i za vježbanje pojedinih vještina i umijeća važnih za uspješno provođenje nastave.

Želite li pročitati knjigu?Umijeće medicinske nastave u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jakšić, Želimir. Čitati Umijeće medicinske nastave Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE