Otporna djeca

Otporna djeca - Brooks, Robert | Caritasspiritistcenter.org

... djeca. Njegovanje djetetove snage, nade i optimizma ... Djeca Otporna Na HIV - Net.hr ... ... ePUB PDF preuzimanje Otporna djeca ... djeca. Njegovanje djetetove snage, nade i optimizma. Promišljena i zdrava u svom pristupu, praktična i jasna u svojim prijedlozima, izravna i ohrabrujuća u svom tonu, knjiga Otporna djeca... Knjiga "OTPORNA DJECA" savršen je izbor za roditelje koji traže odgojnu metodu kako bi pomogli svojoj djecu da izrastu u zdrave, sretne, zrele odrasle osobe pune ljubavi. Otporna djeca češće preuzimaju zdrave rizike, znatiželjna su, ali znaju svoje granice i nastoje izlaziti iz svoje zone komfora što im pomaže u ostvari...

INFORMACIJA

AUTOR
Brooks, Robert
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Otporna djeca.pdf

OPIS

Njegovanje djetetove snage, nade i optimizmaPromišljena i zdrava u svom pristupu, praktična i jasna u svojim prijedlozima, izravna i ohrabrujuća u svom tonu, knjiga OTPORNA DJECA savršen je izbor za roditelje koji traže odgojnu metodu kako bi pomogli svojoj djecu da izrastu u zdrave, sretne, zrele odrasle osobe pune ljubavi. Upravo će čitanje ove knjige osposobiti roditelje da budu otporni i da tu osobinu presade u umove i duh svojega potomstva. Ovo je obvezna lektira za svakog roditelja koji želi da mu djeca preuzmu kontrolu nad svojim životima, a ne da njihovi životi preuzme kontrolu nad njima. Najveća prednost ove knjige je poticanje roditelja na razmišljanje o odnosu s djecom, poticanje poštovanja prema djeci i slavljenje roditeljstva uz priznavanje njegova teškog i odgovornog zadatka.To je knjiga koja roditelje potiče na traženje jakih strana u djece, i nudi im primjere nesavršene djece koja postaju sretna kada su bezuvjetno voljena, poštovana, viđena i samoaktualizirana u bilo kojem području svoga interesa. Velika je vrijednost ove knjige i poticanje na prirodno savezništvo roditelja i škole koje je u praksi često zapostavljeno ili Čak pretvoreno u svoju suprotnost. Zato se nadam da će knjigu brižljivo pročitati sadašnji i budući nastavnici koji su i sami (ili će biti) i roditelji.

Želite li pročitati knjigu?Otporna djeca u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brooks, Robert. Čitati Otporna djeca Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE