Put do srca

Put do srca - Osho | Caritasspiritistcenter.org

...d copyright: Barba Music Vlado Georgiev http://vladogeorgiev ... PDF Put do srca - WordPress.com ... .com/Digital distribution: Youtube powered by: http://vipper.tv/Music: lyrics: Arr: ... Put do tuđeg srca nikad nije isti jer postoje mnogobrojni načini za osvajanje nečije naklonosti. Sigurno ste već bili u situaciji da vam se neka osoba vrlo svidjela, bilo u prijateljskom ili ljubavnom smislu, ali da s njom niste nikad odmakli dalje od površnog javljanja jedno drugome. Album " Put do srca ", odraz je velike ljubavi jednog umje ... Put do srca knjiga autora Osho - VBZ online bookstore ... . Album " Put do srca ", odraz je velike ljubavi jednog umjetnika za ono ćemu je posvetio svoj život - prema muzici. Vidljivo je to iz svakog tona, iz svakog takta otisnutog na ovom nosaču zvuka. Ekipa dobrih muzičara ne može, da to i hoće, napraviti loš album. Sve je ovdje na svom mjestu. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Put do srca autora Osho. Pronađite najbolje cijene u...

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Put do srca.pdf

OPIS

Sufi znači čovjek srca, čovjek ljubavi čovjek koji se ne opterećuje time odakle dolazi svemir, koji se ne opterećuje time tko ga je stvorio, koji se ne opterećuje time kamo to vodi, u stvari on ne postavlja pitanja – umjesto toga on počinje živjeti.

Želite li pročitati knjigu?Put do srca u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Osho. Čitati Put do srca Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE